Digidexo.com

Hjem rette for Vertigo

Hjem rette for Vertigo


Svimmelhet er en tilstand forårsaket av følelsen av svimmelhet og ubalanse. Det er ofte forvekslet med en sykdom i seg selv, men ita € ™ s vanligvis en sekundær symptom på noe annet, for eksempel en indre øret problem. Det er noen rettsmidler som du kan prøve hjemme for å bringe om lettelse.

Herbal rettsmidler

Prøv urtemedisiner for vertigo. Ginkgo biloba er en populær kinesisk urt som også fungerer som en av de vanligste naturmidler for vertigo. Ita € ™ s tilgjengelig i pille eller flytende form og er ofte tatt to til tre ganger om dagen - doseringen avhenger av skjemaet. Ingefær er en annen mulighet, som det er kjent å lindre bevegelsessyke.

Drikk Up

Drikk mer væske. Du har hørt at du skal drikke åtte glass vann om dagen, og ved behandling av vertigo, bor hydrert er viktig.

Kosttilskudd endringer

Endre kostholdet. Akkurat som drikkevann er nyttig, redusere mengden koffein du forbruker, siden det fungerer som et vanndrivende og kan gjøre deg dehydrert. Foods høy i natrium og alkohol bør også være begrenset. Begge disse kan føre til dehydrering. Konsumere mat rik på protein og hele korn. Legge til en B6 vitamin i kostholdet kan også hjelpe. Noen studier har knyttet det med behandling av svimmelhet.

Livsstil

Å gjøre små endringer i hverdagen måte å gjøre ting kan også gjøre underverker. Så enkelt som det høres ut, unngå store posisjon bevegelser. For eksempel stiger sakte når man reiser seg fra en stol, og fokus på et fast objekt foran deg.