Digidexo.com

Formålet med Deep Breathing

Formålet med Deep Breathing


Alle, overalt i verden tar en pust med noen sekunders mellomrom. Men mange mennesker ofte ikke er bevisst sin pust og sjelden tar seg tid til å nyte et dypt åndedrag, som betyr at de går glipp av en rekke fordeler.

Avslapping

The Mayo Clinic sier at avslapping teknikker som dyp pusting har mange helsemessige fordeler. På sitt mest grunnleggende nivå, er dyp pusting bare slappe av. Dyp pusting lar stresset eller travle mennesker å roe ned og slappe av som lungene fylles med luft. Hvis du bare konsentrere deg om å ta et dypt åndedrag, vil du merke at du er mer avslappet og rolig.

Helse Fordeler

Noen studier har vist at rask pust kan føre til helseproblemer som angst, høyt blodtrykk, hyperventilering og selv muskelsmerter. Endorfiner, som er små proteinmolekyler som er kjent for å kontrollere smerte, helbrede kroppen og lavere spenningsnivå, blir frigitt under dyp pusting, og blir sendt i hele kroppen. Dyp pusting er nøkkelen til avslapping, fordi et dypt åndedrag sender en melding til hjernen til å slappe av resten av kroppen, ifølge WebMD.

Steps

Dyp pusting er mer enn bare å holde pusten. For å dra nytte av bevisst dyp pusting, sitte i et rolig område uten distraksjoner. Pust inn gjennom nesen og prøve å fylle lungene med så mye oksygen som er behagelig. Hold oksygen i lungene i noen sekunder, men ikke før du føler deg kortpustet. Sakte puster gjennom munnen og gjenta prosessen i flere minutter.