Digidexo.com

Hvordan å bekjempe fett, spiser disse matvareneBruk disse tipsene for å hjelpe med å holde du vekt mål. Øke energinivået og blast fett nå. Legg disse tipsene, og du kan miste 10 pounds i et år lett.

Bruksanvisning

•  Drikk vann med sitron.
Du kan miste opptil 3 pounds i året ved å gi opp sukkerholdig brus og erstatte dem med sitron og vann. Bedre ennå blande litt sprudlende vann med sitron og stevia gjør en radmager jente lemonade. Syren i sukkerholdige drikker spiser opp tennene. Bland 1/2 sitron med varmt vann og stevia først tenker hver morgen for å rense leveren din.

Linfrø.
Male opp linfrø og spise 2 ss linfrø hver dag. Sett den i shakes, salater eller over grønnsaker. Linfrø hjelper stabilisere blodsukkeret og vil holde deg fra å gå på en binge.

Spis 8-10 valnøtter om dagen.
Spise valnøtter vil redusere insulin og holde fettlagring in-line. Studier har vist at å spise valnøtter som snacks eller på salater vil holde deg fyldigere lenger. Valnøtter er rike på omega-3.

Kast litt kanel i ingrediensene.
Sett kanel i kaffen eller på havregryn. Studier viser at kanel 1/2 teskje om dagen vil bidra med kolesterol og triglyserider.

Hot Sauce.
Brenn mer fett ved å spise krydret mat. Sett litt cayenne pepper på suppe eller grønnsaker. Varm saus hjelper klart insulin ut av blodet.
Plus, spare penger på oppvarming regninger.

laks.
Spise tre gram av laks og du vil motta mer enn det daglige behovet for vitamin D. tunfisk, sardiner og makrell har nesten de samme fordelene. Ved å ha nok vitamin D i systemet vil bidra til å redusere magen.

Drikk Fortune Delight.
Drikk en oz av Fortune blandet med kaldt eller varmt vann for å redusere giftstoffer i systemet. Dette all naturlig mat urt er som ingenting du noensinne har sett. Det er all alkalisk, feeds kroppen din med filosofien til regenerering.

Hint

  • (C) Copyright Zahzel Rose All Rights Reserved 2009.