Digidexo.com

Hvordan å kurere katten din av flass

Cat flass kan manifestere fra en rekke ting, og det er viktig å vite hvorfor katten din utviklet flass hvis du ønsker å finne ut hvilke behandlingsplan du bør følge. I utgangspunktet er flass tørr hud. Hvis katten din er vant til å gå utendørs, kan solen være tørking ut katten din hud. En mangel på fuktighet i luften kan være en annen årsak til flass. Diett, bør vekt og parasitter også bli analysert. Uansett hva årsaken kan være, er det en god idé å ha katten din undersøkt av en veterinær. Når alvorlige helsemessige forhold som diabetes er utelukket som årsak til flass, kan du ta skritt for å bli kvitt katten sin flass. Her er hvordan du gjør det.

Hvordan å kurere katten din av flass

•  For å eliminere muligheten for katten din å bli solbrent, og få flass som et resultat, holde Kitty innendørs når solen er sterkest. Hvis du ta forholdsregler for å unngå å utsette deg selv for de skadelige strålene fra solen, hvorfor skal ikke du beskytte katten din fra disse skadelige stråler?

Hold en luftfukter på i ditt hjem. Fuktighet i luften vil sette fuktighet i tørr hud. Ved å koble luftfukteren, vil du bli kvitt katten din flass og du vil ha vakker hud.

Finn ut om katten din er overvektig. Hvis din pus er fett, kan det ha vansker med å oppnå visse områder på kroppen sin når grooming seg selv. For å hjelpe med dette problemet, kan det være lurt å vurdere å sette katten din på en diett.

En annen mulig årsak til katt flass kan være en mangel på omega-3 fettsyrer. Tunfisk fisk eller en fiskeolje supplement kjøpt fra en dyrebutikk bør avlaste din katt sin tørr hud tilstand.

Hvis katten din har parasitter, ta kontakt med en veterinær om hvordan du kan bli kvitt disse skadedyr.

Du kan bade pus med en sjampo utformet for å bli kvitt flass hos katter, men sørg for å skylle alle spor av sjampo av pus og børste pelsen med en myk kardask under skyllingen. Altfor ofte er flass et resultat av ikke å skylle all sjampo av av pus. De resterende såpe vil gjøre katten din hud tørr og flassende.

Hint

  • Aldri bade katten din med et menneske flass shampoo.