Digidexo.com

Hvordan du skal betale for bariatric kirurgiDu kan betale for fedmekirurgi, enten ved å hevde for forsikring eller betale selv. Å få forsikring for vekttap kirurgi kan ikke være mulig, men fordi noen forsikringsselskaper ikke dekker det. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan å fil for dekning eller for å finansiere det på egen hånd.

Bruksanvisning

Få detaljer om operasjonen utgifter fra din lege eller kirurg. Spør dem om det faktiske beløpet som vil bli fakturert til forsikringsselskapet.

Kontakt forsikringsselskapet og la dem vite at du vil bli trenger operasjonen. Du må først få klarering fra dem - det de kaller preauthorization - hvis de vil dekke deg. Forsikringsselskapet vil ikke betale for kirurgi uten de riktige papirene på plass før det skjer.

Pass på at din kirurg eller lege har all nødvendig informasjon og dokumenter klar for å gi forsikringsselskapet for bevis på din helsetilstand.

Hvis du er nektet dekning, kan du klage. Skrive og sende en appell brev signert av lege eller kirurg. Det er en mulighet for at anken vil bli anmeldt og kravet vil bli betalt. Imidlertid kan forsikringsselskapet nekter fortsatt.

Pay for operasjonen selv hvis forsikringen ikke dekker det. Du kan betale med kredittkort, gjør et engangsbeløp eller ta opp lån fra finansinstitusjoner til å støtte kostnadene.

Forhandle med kirurgen for å se om du kan betale i avdrag. Dette vil redusere byrden av å tilrettelegge for en stor sum penger umiddelbart.