Digidexo.com

Natural Cures for en gjær infeksjon i 3. trimester

Natural Cures for en gjær infeksjon i 3. trimester


Hver trimester i svangerskapet bringer nye symptomer og endringer sammen med de ulike hormoner opprettet for å opprettholde og øke en sunn baby. I tredje trimester, kan problemer med gjær infeksjoner oppstår på grunn av den menneskelige placenta lactogen hormon og dens virkninger på mors metabolisme. Når symptomer oppstår, mange helsepersonell oppfordrer gravide til å oppsøke naturmidler i stedet for forskrivning en anti-fungal medisiner på grunn av utestet status av disse medikamentene med hensyn til fostre.

Tegn og symptomer

Naturlig rettsmidler fungerer best når en infeksjon er i en tidlig fase. Når du skriver inn den tredje trimester, betale hensyn til symptomer og faresignaler om at det er en infeksjon. Ifølge Karen Maschue, profesjonell jordmor, sertifisert sykepleier, og grunnlegger av St. Raymonds Hjem Birthing, de første tegn å se etter med en vaginal gjær infeksjon inkluderer en høyere enn normalt nivå av trøtthet, økt trang til å urinere, tørrhet og sensitivitet vaginal under samleie. Ettersom infeksjonen forverres, kan en stygg lukt, vaginal kløe og vaginal tørrhet føre.

Probiotika

Ifølge Karen Maschue, bør probiotika være første behandlingsalternativ ved å eliminere en gjær infeksjon. Probiotika kan tas både muntlig og vaginalt. Når du vurderer en oral dosering, bør du oppsøke helsepersonell, som de fleste vil anbefale en dose høyere enn produsentens anbefalinger. For vaginal behandling, setter en kapsel direkte inn i vagina tre ganger om dagen til symptomene forsvinner. Hvis irritasjonen har begynt å skje, bør du vurdere å bruke en comfrey-calendula krem, for eksempel "Lykksalig Babies Soothing Cream", kombinert med en kapsel å berolige irritert hud.

Hvitløk

En naturlig soppdrepende, kan hvitløk gir rask lindring for en gjær infeksjon, forklarer Karen Maschue. Denne behandlingen anbefales bare der det ikke er irritasjon, som hvitløk juice kan svi huden og gjøre irritasjon verre. For denne behandlingen, kuttet en liten firkant med cheesecloth, terninger et fedd hvitløk og knytte det til en bunt. La strengen minst fem inches lang for å sikre enkel fjerning. Sett hvitløk vaginalt og la over natten. Fjern forsiktig og kast bunten i morgen.

Fordøyelsesenzymer

Under graviditet, hormoner som produseres av fosterets nærvær bremse fordøyelsesprosessen. Når fordøyelsen er bremset, matvarer gjære og forårsake gjær bakterier for å danne. Ifølge Marcelle Pick, OB / GYN NP og grunnlegger av kvinne til kvinne Clinic, fordøyelsesenzymer kan brukes til å bistå i effektiv fordøyelse av mat for å bistå i en reduksjon av de samlede gjærdannelse. Marcelle Pick anbefaler enzymer som "Betaine HCl" og "Candex" som de er vitamin basert og skånsom mot magen. Disse enzymene er vanligvis brukt i behandling av GERD.

Candida Diet

Helsepersonell er enige om at en effektiv måte å sikre en jevn, gjær-fri tredje trimester er å unngå matvarer som forårsaker gjær utbrudd. Mens en formell Candida diett fjerner alle kilder til meieri og frukt og er ikke sunt for en gravid kvinne, kan en modifisert diett utnyttes. Ifølge Marcelle Pick, bør matvarer med hvitt sukker og mel unngås helt, da de reduserer immunsystemets generelle effektiviteten
Ifølge Karen Maschue, frukt høy i vitamin C er viktig i siste trimester. De ikke bare øke immunforsvaret, men styrke livmoren for å sikre en jevn arbeidskraft.