Digidexo.com

Hvordan å lindre en sår hals med Sea Salt

Hvordan å lindre en sår hals med Sea Salt


Kvalitet sjøsalt er rike på vitaminer og mineraler, har anti-inflammatorisk og anti-bakterielle egenskaper, og er nyttig både internt og eksternt for å øke helse. Hvorvidt en sår hals er forårsaket av en forkjølelse eller influensa, laryngitt, strep hals eller forverring forårsaket av acid reflux, kan sjøsalt bidra til å lindre smerten og helbrede halsen.

Bruksanvisning

Kombiner 1/2 ss. av frisk sitronsaft, 2 ss. av eple cider eddik, 1/2 ss. honning, 2 ts. av sjøsalter og en klype cayenne pepper i en liten gryte. Hver og en av disse ingrediensene har helbredende egenskaper for å hjelpe lindre og kurere en sår hals. De sjøsalt ikke bare bidra til å redusere betennelse, de forsiktig fjerne slim, puss eller fremmede stoffer fra halsen, noe som øker den helbredende kraften i de ekstra ingredienser.

Varm ingrediensene på svært lav varme under omrøring. Bare oppvarme blandingen til varme, unngår småkoking eller koking noe som kan ødelegge de medisinske egenskaper og oppløse saltene.

Plasser væske i munnen og gurgle i minst 30 sekunder. Ikke bekymre deg hvis du tilfeldigvis å svelge et lite beløp, som ingen av ingrediensene er skadelig; men fordi det rette er å rense smitte og bakterier fra halsen din, er det best å spytte den ut.

Spytte ut havsalt gurgle og deretter fylle munnen med vanlig yoghurt, swishing den rundt i munnen. Yoghurt hjelper ytterligere å eliminere skadelige bakterier, og vil nøytralisere noen brennende følelse forårsaket av cayenne pepper. Når den brennende følelse stopper, kan du svelge yoghurt.

Gjenta havsalt gurgle tre eller fire ganger daglig for å lindre en sår hals.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper yoghurt, se etter en som inneholder "live" og / eller "aktive" kulturer.