Digidexo.com

10 Regler for en flat mage

10 Regler for en flat mage


Mens du er i live du ønsker å se og føle din sunneste og for mange mennesker, ser sunne betyr å ha en flat mage. Å ha en flat mage kan gjøre shopping for klær mer moro og gir en ekstra boost av selvtillit rundt badedrakt sesongen. Hvis du er ute etter å flate magen, følge noen enkle flat mage regler.

Reduser Oppblåsthet

Hvis du vil ha en flat mage, er det første du trenger å gjøre redusere oppblåsthet. Du kan gjøre dette ved å kutte ned på mat som fører gass, for eksempel bønner, blomkål, brokkoli og rosenkål. Disse næringsrike grønnsaker er bra for deg, og bør ikke bli eliminert fra kostholdet ditt, men de bør inntas i moderate mengder. En annen måte å redusere oppblåsthet er å tygge mindre gummi, noe som kan øke oppblåsthet fordi luften er svelget som du tygger den.

Øk Elimination

Ofte er ikke å ha en flat mage er forårsaket av sjeldne eliminering. Regulere avføring ved å øke inntaket av frukt, grønnsaker (unntatt for de som forårsaker mer gass!), Magre proteiner og hele korn.

Drikk mye vann

Vann hjelper skylle ut giftstoffer, urenheter og fett fra systemet. Voksne rådes til å drikke mellom åtte og ti åtte unse glass vann per dag.

Si farvel til Fried Foods

Stekt mat er høy i fett, det motsatte av hva du trenger å konsumere hvis du prøver å få en flat mage. Substitute stekt mat for grillet, bakt eller broiled retter. Spise bakte poteter eller bakt søtpotet pommes frites i stedet for pommes frites; prøve bakt eller stekt kylling i stedet for stekt kylling. Velg en salat som en restaurant forrett fremfor de mer populære alternativene av stekt ost og grønnsaker.

Kutt ned Kalorier

For å gå ned i vekt i magen, eller i noe annet område av kroppen din, vil du nødt til å kutte ned kaloriinntaket / Den gjennomsnittlige daglige kosthold består 2000 til 2500 kalorier. For å gå ned i vekt, bør du spise mellom 1200 til 1600 kalorier per dag.

Spis sakte

Spise raskt forårsaker magen å utvide på to måter. Når du inntar maten i raskt tempo, vil du ofte svelge luft, noe som fører til oppblåsthet. Dette kan også føre til at du overspiser fordi kroppen din ikke får signal om at du er full, slik at du har en tendens til å spise mer enn du trenger. Hvis du spiser sakte, vil du ikke bare redusere luftinntaket, vil du også gi magen din en sjanse til å sende viktige signaler til hjernen som indikerer at du har hatt nok å spise.

Spis mindre måltider

For å holde magen flat og sulten i sjakk, bryte kaloriene opp i 4 til 5 små 300 til 400-kalori måltider per dag. Å spise hyppige, små måltider eliminerer en oppsvulmet full følelse og samtidig opprettholde blodsukkernivået og holde sulten i sjakk.

Trening

Å spise riktig er bare halve kampen når det gjelder å miste vekt. Du må trene. For å miste magen fett, kan du bli fristet til å bare gjøre øvelser som isolerer magemusklene. Motstå fristelsen; det er nesten umulig å gå ned i vekt på bare ett område av kroppen din. Hvis du trener hele kroppen, vil hele kroppen reagere. Vektbærende øvelser vil styrke din kjerne og cardio øvelser, for eksempel jogging, power walking, svømming eller kickboksing, vil brenne kalorier og slank kropp.

Spis ferske matvarer

Svært bearbeidet mat kan være lav i fiber og høy i natrium. Ifølge Web-MD.com, kan du eliminere ubehagelig oppblåst mage ved å spise et sunt kosthold som ikke inneholder mer enn 2300 mg natrium per dag.

Gi deg selv tid

Vær tålmodig med deg selv. Din magen bule ikke vises på en dag, og det vil ikke forsvinne i en uke. Husk, du gjør en livsstilsendring, ikke lete etter en rask løsning.