Digidexo.com

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer


Hetetokter kan være forårsaket av en rekke hormonelle tilstander; men de er som oftest oppleves av kvinner i overgangsalderen. Ifølge Mayo Clinic, tre av fire kvinner opplever hetetokter som de går gjennom overgangsalderen. Hetetokter er preget av en bølge av varme som går gjennom kroppen din, slik at du tømmes og svett. De kan skje når som helst på dagen eller natten, og samtidig ikke farlig, de kan være ubehagelig og vanskelig å håndtere. Isposer kan gi en viss lindring ved kjøling og kontrollerende kroppstemperaturen.

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer

•  Plasser kjøleelementer i fryseren i minst to timer før bruk. Prøv å ha flere isposer på hånden slik at du kan sirkulere pakker fra bruk til fryseren og tilbake igjen.

•  Pakk ispose i et håndkle for å beskytte huden mot kulde.

•  Plasser håndkle-innpakket ispose på pannen eller bak i nakken din. Disse områdene kan hjelpe til å avkjøle hele kroppen raskt.

Hold en ispose i en liten camping kjøligere ved siden av sengen hvis du har en tendens til å oppleve nattesvette eller nattlig hetetokter. Bare ta pakken ut av kulere og gjelder for din panne ved første tegn på overoppheting.

Sett ispose i fryseren når hot flash passerer eller etter at pakken er tint.