Digidexo.com

Houston Vekttap programmer for Brides

Houston Vekttap programmer for Brides


Houston bruder-å-være kan få et forsprang på den perfekte dagen perfekt-tallet nå ved å bli et vekttap program som passer for deres behov. Enten du trenger et program som er privat og personlig eller fokusert på gruppen motivasjon, har den mangfoldige byen Houston valg for å få deg i form til bryllupet ditt dagen.

Monter Athletic Brides (FAB) Club på Houstonian Hotel

Det luksuriøse Houstonian Hotel, Club & Spa, som ligger på 18 hektar med skogkledde privat eiendom, har et program spesielt utviklet for bruder-å-være. Den Fit Athletic Brides Club, eller FAB, skaper et skreddersydd program for å følge tidslinjen din opp til den store dagen. FAB fokuserer på vekttap gjennom cardio trening og Sculpting kombinert med kostholdsrådgivning. Den Fit Athletic Brides Club på Houston Hotel tilbyr også avslapping og stress terapi gjennom yoga og massasje.

The Houstonian Hotel

111 North Post Oak Lane

Houston, Texas 77024

713-680-2626

houstonian.com

North Houston Adventure Boot Camp for kvinner

Justins Adventure Boot Camp for kvinner Hvis du er ute etter å komme i form raskt, og tilbyr et fire ukers utendørs kurs. Hvis du er føler deg lat og umotivert eller selvbevisst om å gå til et treningsstudio, North Houston Adventure Boot Camp gir en trygg atmosfære for kvinner i alle kvinnelige miljø og er den eneste all-female boot camp i North Houston som har en " ingen klient etterlatt "politikk. North Houston Adventure Boot Camp for kvinner er et praktisk valg for bruder som skal gifte seg snart, som deltakerne følger et intenst program av daglige treningsøkter som har alt fra hæren stil opplæring, for eksempel hoppe tau og hinderløyper, til kjernen condition og spill.

North Houston Adventure Boot Camp for kvinner

832-492-3634

northhoustonbootcamp.com

Jernbanestasjonen

Jernbanestasjonen er en personlig trening studio for kvinner i Houston som tilbyr alt du trenger for å bli slank, lang og trim for bryllupet ditt dagen. Jernbanestasjonen tilbyr personlig trening spesielt utviklet for hver enkelt klient. Du kan tone opp og slanke seg med styrketrening økter, eller endelig få det perfekte danser kropp med pilates klasser. Strand bruder kan bli klar for vannet ved å registrere deg for Aqua Fitness klasser i utendørsbassenget. Personlige trenere på jernbanestasjonen vil hjelpe deg med å håndtere pre-bryllup vekttap med nærings-rådgivning, for å sikre din nå målet i tide til den store dagen.

Jernbanestasjonen

1608 Bissonnet

Houston, TX 77005

713-523-9092

trainfit.com