Digidexo.com

Hvordan blodtrykk medisin Årsaker reisesyke

Hvordan blodtrykk medisin Årsaker reisesyke

Innledning

Reisesyke er en vanlig lidelse som oppstår når likevekt av stabilitet er kompromittert, noe som resulterer i en følelse av svimmelhet og kvalme. Denne følelsen er vanlig i biler, på båter, i fly, og ganske mye noen annen form for transport som innebærer varierende mengder av bevegelse. Reisesyke kan gjøre det vanskelig for mange å reise lange avstander, og for noen, selv korte avstander kan være et problem. Reisesyke kan være forårsaket av en rekke grunner, slik som det indre øret, syn og sansemessige problemer. Det er imidlertid hjernen som kontrollerer alle disse funksjonene, og blodtrykk medisin kan noen ganger forstyrre måten hjernen er i stand til å behandle sensorisk informasjon, som fører til bevegelsessyke.

Brain

Hjernen er den sentrale behandlingsområde for alle sansene, inkludert balansen av likevekt og sikte. For å fortsette å arbeide på riktig måte, må hjernen et konstant blodstrøm til dens vev og celler. Hvis denne blodstrømmen blir kuttet eller redusert under det den trenger for å fungere, kan resultatene bidra til reisesyke.

Medisinering

De med høyt blodtrykk ofte ende opp med å bli foreskrevet medisiner for å kontrollere trykket i sirkulasjonssystemet, for eksempel diuretika, betablokkere eller ACE-hemmere. Når du arbeider på riktig måte, kan disse medikamentene hjelpe kroppen kontroll og lavere blodtrykk til en sunn rate. Imidlertid, hvis medisinen senker blodtrykket for mye kan det resultere i ikke får nok blod til ekstremiteter av kroppen, inklusive hjernen.

Hypotensjon

Visse blodtrykket medisiner kan forårsake hypotensjon (blodtrykk som er for lavt) i stedet for å korrigere blodtrykket til et sunt nivå. Dette kan i stor grad bidra til følelser av reisesyke og svimmelhet som ofte kan følge den. Dette kan rettes opp ved å spørre legen din om å fjerne deg fra høyt blodtrykk medisin. Hvis blodtrykket begynner å stige for mye igjen, spør legen din om andre blodtrykket medisiner alternativer som vil bedre regulerer blodtrykket, uten å bringe den til hypotensjon nivåer.