Digidexo.com

Easy dietter og øvelser for å miste vekt

Easy dietter og øvelser for å miste vekt


Å miste vekt kan være en frustrerende utfordring. Med alle de reklame for slankepiller, trening videoer og mirakel mat, kan det være både forvirrende og dyrt når du prøver å gå ned i vekt. Men å miste vekt gjennom kosthold og mosjon trenger ikke å være en hodepine. Følge noen enkle kosttilskudd og endringer i livsstil kan hjelpe deg å slanke seg uten å kjøre selv gal.

Mat

Maten du putter i munnen påvirker ikke bare vekten din, men alle systemene i kroppen din; inkludert metabolske, immun, fordøyelses og det endokrine systemet. For at alle kroppens systemer til å fungere på sitt høyeste nivå av potensial, må du gi det god drivstoff til å kjøre på. Dette betyr å kutte ut raffinert og bearbeidet mat. Ting med hvit, bleket mel, hydrogentated olje og høy fruktose mais sirup må bli droppet. I stedet fylle dine måltider med hele korn, fersk frukt og grønnsaker med magre, organiske proteiner.

Mens det du spiser spiller en enorm rolle er å miste vekt, så gjør hvor mye du spiser. Sjekk den anbefalte servering størrelse på ting som du regelmessig spiser. Du kan halveres i den anbefalte servering for å redusere kalorier for en matbit. Og ikke frata deg selv. Hvis det er noe du er helt ute, har det, i moderate mengder. Eller har en sunnere versjon av den. Hvis du har en yen for iskrem, velger frossen fettfattig yoghurt i stedet. Eller hvis du bare må ha sjokolade, har litt mørk, økologisk sjokolade, men bare én rute

Tar ansvar for kostholdet ditt ved å endre hvilke typer og mengder av mat som du er regelmessig putter i kroppen din kan ha en stor effekt på vekten din. Å spise mye frukt, grønnsaker og helkorn vil ha deg slippe vekt, og når det kombineres med trening vil ha en enda større resultat.

Drinker

Kroppen gjenkjenner ikke flytende kalorier på samme måte som den gjenkjenner solide kalorier, og dette kan utgjøre en farlig trussel mot en dieter. Når kroppen er full, produserer det en kjemisk kalt leptin som forteller hjernen din til å slutte å spise. Hvis du er forbruker mange flytende kalorier, vil kroppen ikke produsere den samme mengden av leptin som det skal, noe du fremdeles føler deg sulten og fortsette å spise. Juice, brus, kaffe drikker, energidrikker og smoothies er lastet med sukker og kalorier. Bytt disse ut for en iskald vann og du kan spare deg mellom 100 og 700 kalorier. Å drikke åtte til ti glass vann om dagen holder kroppen hydrert, hjelper skylle ut giftstoffer, fremmer sunn metabolsk funksjon og holder leddene fuktes og beskyttet. For alle disse grunner, bør du ha vann på hånden til enhver tid.

Skifte alle sukkerholdige drikker i kosten med vann kan virke som et stort offer, men denne loven alene kan føre til et vekttap på opp til tre pounds en uke.

Trening

Matematikken bak å miste vekt er enkel. Hvis du brenner mer kalorier enn du tar inn, vil du gå ned i vekt. Så, i forbindelse med å kutte kalorier, er det viktig at du gjør en innsats for å få mer fysisk aktiv. Tretti minutter med aerobic trening fem til seks ganger i uken vil hjelpe deg å kaste den optimale mengden av vekt. For noen som ikke er veldig aktiv for tiden, kan det virke som en skremmende oppgave, men nøkkelen er å finne noe som du liker å gjøre. Løping, jogging, sykling, kickboksing, dans, fotball, basketball og tennis er alle aerobic øvelser som vil få pulsen opp og hjelpe deg å miste vekt. Hvis du velger en aktivitet som du virkelig liker, den tiden du har trent vil være en glede i stedet for et ork og vekten tapt vil være en lykkelig bonus til noe som allerede er berikende livet ditt.