Digidexo.com

Hva skjer hvis man tar Fat brennere for lenge?

Avhengighet

Fat brennere, slankepiller som stimulerer kroppen til å forbrenne fett, arbeid ved å øke kroppens stoffskifte eller blokkere dens evne til å absorbere fett. Ifølge Body Building For You, har mange fete brennere ingen FDA testkrav. Derfor kan de inneholde vanedannende forbindelser så som koffein eller efedrin. Koffein, et avhengighetsskapende stoff som finnes i kaffe og te, øker kroppens stoffskifte slik at det brenner fett raskere. Phentermine, en annen populær diett hjelp, virker ved å redusere appetitten. Du kan bare motta en phentermine resept for sykelig overvekt på grunn av sin vanedannende egenskaper. På lang sikt, slankepiller har andre skadelige bivirkninger som redusert metabolisme.

Redusert metabolisme

Den koffein i fettforbrenningen piller øker stoffskiftet og undertrykker appetitten på kort sikt, men over tid, vil kroppen din lære at du ikke spiser så mye som du normalt ville. Når du går inn i en periode av sult, justerer kroppen sin metabolisme å kompensere. Ifølge Women Fitness, holder en utsultet kropp på så mye stoff fra mat som mulig - å oppbevare det i form av fett. Du vil få vekt lettere hvis du kommer av slankepiller uten å bruke et sunt kosthold og mosjon regime. Dessuten vil kroppen forbrenne muskler til å skape energi hvis du ikke absorbere fett når du tar slankepiller. Muscle gir mer energi enn fett, men kroppen vil bare ty til dette tiltaket i en nødssituasjon som oppfattes sult. Når du får vekten tilbake, vil du ikke ha så mye muskler, og derfor ikke kan utøve og hindre overflødig fett-formasjonen. Sammen med hjerteproblemer forårsaket av koffein i slankepiller, risikerer du hjertestans og andre hjerte-problemer.

Hjerte-og karsykdommer

Koffein påvirker kroppen ved å stimulere produksjonen av adrenalin. Når kroppen produserer adrenalin, hjertefrekvensen og blodtrykket øker som en reaksjon på en stressende situasjon, og utløser fight-or-flight respons som gjør det mulig å handle. Ifølge nettstedet Overcaffeinated, blir kroppen din vant til koffein over tid. Når det gjelder fett brennere, tar dem som en rask hjelpemiddel for vekttap introduserer koffein i kroppen din. Å føle energien boost fra koffein, trenger du mer og mer av det. Hvis du holde kroppen i en konstant tilstand av økt adrenalin, plasserer du unødvendig belastning på hjerte og blodkar, noe som gjør det kardiovaskulære systemet utsatt for svikt fra overarbeid.