Digidexo.com

Hvordan finne ut kaloriinnholdet i mat

Hvordan finne ut kaloriinnholdet i mat


Den vitenskapelige definisjonen av et kalori er mengden varme som kreves for å heve ett gram vann 1 grader Celsius. Kroppen er avhengig av varme for å brenne kalorier. Dette er hele ideen om trening. Varme genereres og kalorier blir brent. Hvis det er en overflod av kalorier forbrukes, vil de bli lagret som fett. Det er derfor å telle kalorier er viktig å unngå overdreven vektøkning.

Hvordan finne ut kaloriinnholdet i mat

Les etikettene. En ernæring etiketten vil liste servering størrelse, mengden porsjoner og kalorier per porsjon. De lister også mengden av karbohydrater, protein, fett og kalorier varen inneholder. Vær forsiktig så det er noen ganger to eller flere porsjoner per pakke. For å finne ut hvor mye kalorier, multiplisere porsjoner ganger kalorier per porsjon. Dette gjelder enkeltvarer og alt som er eske, Bagasje eller hermetisert.

Rådfør deg med en god kalori innhold nettsted. Det er CalorieKing. Skriv inn navnet på en mat inn i søkemotoren, og det gir all næringsinnholdet inkludert kalorier, porsjonsstørrelser, næringsstoffer og varianter av mat. Et godt eksempel på dette ville være bananer. Den gir informasjon om friske bananer, banan chips, pudding, muffins og til og med banan deler.

Kjøp ressursveiledninger. Disse kan være bøker eller blader med en samling av matvarer og deres kalori-innhold. Ressursveiledningene generelt gi deg kalorier, fett og proteiner i hver mat. De viser også hvordan å finne ut porsjonsstørrelser. Dette fungerer spesielt godt når du prøver å gå ned i vekt.

Kjøp en mat skala og målekopper. Den kaloriinnholdet i mange matvarer er målt ved vekt og volum. Dette er spesielt tilfelle med kjøtt og korn. En pakke vil ofte gi størrelsen i gram, kopper eller gram. Ved hjelp av skalaen kan du finne ut nøyaktig hvor mye kjøtt 200 kalorier tilsvarer ved å plassere den på skalaen og gjør riktige cut backs. Målekopper fungerer veldig bra med kornblanding og havregryn. Her er et eksempel på hvordan det fungerer. Hvis en 1/2 kopp havregryn tilsvarer 150 kalorier, deretter 3/4 av en kopp vil inneholde 225 kalorier. Dette er regnet ut ved å legge til 75-150 som er halve mengden kalorier i en halv kopp. Alt du trenger å gjøre er å justere i henhold til kalorier per porsjon.

Journal resultatene. Etter å finne ut all nødvendig informasjon om caloric mengder av mat, er det en god idé å logge dem i en journal. I dette tidsskriftet, logger mat størrelser, måltid kombinasjoner og kalori innholdet i hver. Merke ned flere forskjellige alternativer til frokost, lunsj, middag, snacks og desserter. Dette vil gi deg en kort guide når du er hjemme og når du tilberede måltider.

Hint

  • En bok til å få som er spesifikk for fast food-restauranter kalles Spis Dette Not That og det viser populære fast food måltider og deres caloric sammenbrudd. Det viser måltider som inneholder mye kalorier og fett, og det tilbyr sunnere alternativer.