Digidexo.com

Behandling for hodebunnen Psoriasis

Psoriasis er en hud tilstand relatert til en svikt i immunsystemet som fører til hudcellene til å dø av og bygge opp langt raskere enn normalt. Fordi hodebunnen psoriasis kan feiltolkes (flasser hud fra hodebunnen på skuldrene og ryggen kan gi inntrykk av tunge flass og dårlig hygiene), behandle det kan gjøre en verden av forskjell i hvordan en person føler og samhandler med andre. Flere rensemetoder er tilgjengelige.

Produkter

Aktuelt kremer, løsninger eller geleer som Anthralin, Dovonex, og Taclonex behandle psoriasis i hodebunnen fordi ingrediensene i produktene (dvs. steroider, mentol, etc.) bidrar til å myke opp skalaer, berolige kløe og holde huden i hodebunnen tørker ut. Selv om lotions, oppløsninger og geler inneholder ofte de samme ingrediensene som psoriasis andre produkter som brukes på andre deler av kroppen (for eksempel en krem), er de mindre rotete å bruke fordi de skylles ut av håret lettere. Et eksempel på et slikt produkt er Capex sjampo. Slike sjampoer kan brukes på daglig basis, men de har ikke erstatte vanlige hårpleieprodukter fordi deres formål er å behandle psoriasis, for ikke å rengjøre. Bruk derfor disse produktene sammen med andre. Dette kan bli dyrt hvis du må betale av egen lomme for begge, men noen ganger kan du få din forsikring for å dekke dine psoriasis produkter hvis de er reseptbelagte styrke, og du kan produsere bekreftelse fra en lege som over-the-counter medisiner vil ikke fungere for deg.

Lett

Kom deg ut i solen eller få en ultrafiolett lys terapi lampe eller kam. Ultrafiolett lys, enten det er innhentet gjennom sollys eller lysbehandling verktøy, jobber med hodebunnen psoriasis, fordi det fører til at hudceller berørt med psoriasis til å oppleve bremset vekst og regenerering. Hvis dette er behandling prøve, slitasje frisyrer som tillater så mye av hodebunnen for å bli eksponert som mulig. Dette vil gi mer ultrafiolett lys nå de berørte områder av hodebunnen.

Kosthold og Hydration

Sørg for at kostholdet ditt er sunt og godt balansert, og at du er godt hydrert. Enkelte vitaminer, mineraler og næringsstoffer som finnes i mat bidra til å fremme sunn hud. Eksempler er vitamin C og E, som finnes i mange frukter og grønnsaker som appelsiner. Bor hydrert kan hjelpe med psoriasis fordi flertallet av kroppen, inkludert hudceller, er laget av vann --- uten vann, hudceller dør av raskt og skalering av psoriasis kan forverres.