Digidexo.com

Hvordan Astma Medisiner Arbeid i Barne Bodies

Hva er astma?

Astma er en reaksjon i lungene som er forårsaket når barnas kropper er utsatt for et irritasjonsmoment. Disse irritanter kan være dyrehår, støv, mort ekskrementer, pollen, muggsopp, mosjon, en endring i været eller en kald. Ikke alle irriterende stoffer vil føre til astma hos alle barn, er imidlertid den reaksjon på irritasjons den samme. Bronkiene i lungene swell gjør det vanskelig å puste.

Tegn på astma

Det er ikke uvanlig at barn under 6 år å oppleve tungpustethet, men dette betyr ikke alltid at de har astma. Astma er vanligvis diagnostisert når symptomene er problemer med å puste, tetthet i brystet, og hvis disse symptomene vedvarer. Det er best å søke medisinsk behandling hvis og når barnet ditt har problemer med å puste.

Effekter

Astmamedisiner arbeide for å fjerne hindringen som forårsaker pusteproblemer i barna. Disse legemidlene bistå i å bevege seg fritt i luft i lungene. Når et barn er å ha et astmaanfall, bronkiene begrense gjør det vanskeligere å puste. Slim kan også fylle disse rørene, og dette bidro til problemet. Når passasjer blir betent, noe som gjør det enda vanskeligere å puste, er et steroid innført.

Typer medisin

Det finnes tre typer astmamedisiner enten tatt av munnen eller inhalert. Rednings inhalator åpner luftveiene til et barn som er å ha et astmaanfall. Medisinen frigjøres når beholderen trykkes. Barnet plasserer pumpen, som det heter, mellom leppene og inhalerer å ta medisinen i. Det er hurtigvirkende som det tillater barnet å puste bedre umiddelbart. Resultatet av redning inhalator er effektivt for angrep som er sjeldne. Bære denne type inhalator til enhver tid for å løse et plutselig anfall.

For repeterte episoder, er kontrollerne anbefales. Kontrollerne er inhalert hverdagen selv om barnet føler seg fin. Denne type astma medisinen virker på daglig basis for å motvirke barnets reaksjon på visse irritanter. Tanken bak å ta kontrolleren medisiner er barnet vil ha færre astma episoder.

Når barnas organer ikke svare på den hurtigvirkende inhalatoren, er steroider gitt til å bryte ned slim og betennelse i bronkiene. Vanligvis behovet for steroider betyr episoden er alvorlig. Steroidet kan gis oralt eller ved injeksjon hvis barnet er for ung til å svelge piller.