Digidexo.com

Hva er behandlingen for Age Spots på Hands?

Alder flekker kan være skjemmende. Vanligvis finnes på hender, ansikt, armer og nakke av personer over 40 år, kan de se ut som brune, grå eller svarte flekker. Selv om de ligne hudkreft i utseende, alder flekker er ufarlig og smertefritt. Det er ting du kan gjøre, men å behandle pigmentflekker.

Medisiner

Hvis du føler at alder flekker rett og slett nødt til å gå, kan legen forskrive medisiner for å ta vare på dem. Bleking kremer som hydrokinon, enten tas alene eller sammen med andre behandlinger som retinoider og en svak steroid, vil bidra til å visne flekker over en periode måneder. Når du bruker medisiner for å behandle pigmentflekker, bør du alltid bruke tilstrekkelig solkrem.

Laser Treatment

Alder flekker er en pigmentering av huden som kalles melanocytter. Ved hjelp av en laser fokusert på stedene vil drepe melanocyttene uten å forårsake skade på huden. Laserbehandling er ganske dyrt og vil kreve mer enn én behandling for å oppnå de ønskede resultater, men laserbehandling kan ta vare på pigmentflekker i et par uker i noen tilfeller.

Flytende nitrogen

Alder flekker kan fjernes ved hjelp av den samme form for behandling anvendes for å fjerne visse typer av vorter: flytende nitrogen. Flytende nitrogen fryser det berørte området, og dermed ødelegger pigment og gjøre flekkene lysere. Med frysing, bør det utvises forsiktighet, fordi det kan føre til permanent skade eller arrdannelse i huden.

Dermabrasion

Dermabrasion er en mye brukt metode for å glatte huden. Da gjaldt alder flekker, dermabrasion, i hovedsak, sand ned det ytterste laget av huden der de mørkere pigment løgner. Dette vil la noen rødhet og muligens noen skorpedannelse, mens et nytt lag av huden beveger seg i å ta plassen til den gamle.

Skreller

Kjemisk peeling er en effektiv behandling for pigmentflekker. Med kjemisk peeling, er en syre påføres på alder sted, som fjerner det ytre laget av huden slik at et nytt lag for å erstatte den.