Digidexo.com

Alternativer til kirurgisk intervensjon for urininkontinens

Inkontinens er et problem som berører minst 10 millioner mennesker i USA Halvparten av alle kvinner opplever det på et tidspunkt i livet. Rundt 20-40 prosent av lider har overaktiv blære på grunn av aldring, urinveisinfeksjoner eller spasmer, prostata betennelse eller utvidelse eller redusert muskeltonus. Det er mange måter å behandle inkontinens uten kirurgi, forhåpentligvis en av disse vil fungere for deg.

Enkleste skritt å ta

De enkleste tiltak du kan gjøre er å endre kostholdet og kuttet ut mye av koffeininntaket, dempe røyke og unngå å drikke væske ved sengetid.

Øvelser for å styrke bekken Muskler

En årsak til inkontinens er tap av muskelmasse på grunn av fødsel, røyking, stamme eller aldring. En god behandling er å utøve og styrke bekken-bunnsmuskulaturen. En måte å finne de musklene som er involvert, er å stoppe strømmen mens urinering. Musklene som bidrar til å presse ut urinrøret er de som du skal bruke. Presse sammen og frigjør de musklene gjentatte ganger, klemme hardt og holde dem tett i flere sekunder. Biofeedback er tilgjengelig for folk som ikke kan føle muskler eller hvordan du kan kontrollere dem. Den måler spenningen i det aktuelle området for å gi hjelp til disse øvelsene. Det er elektriske stimulering enheter på markedet også.

Urter

Det er urter som ryllik, agrimony eller marikåpe som fungerer for å stramme opp bekkenområdet. Horsetail bidrar til å styrke urinveiene ved å fungere som et vanndrivende å skylle ut infeksjon og også bidrar til å helbrede urinveiene. Horsetail bør ikke tas for mer enn en måned. Hvis du trenger å ta det for en lengre periode, må du avslutte den for en uke deretter fortsette.

Medisiner

Det er mange reseptbelagte medisiner tilgjengelig for inkontinens på grunn av over aktiv blære eller forstørret prostata. For overaktiv blære er det Detrol, Ditropan Enablex, Sanctura, Urispas og VESIicare. Flomax er en populær medisiner for problemer forårsaket av forstørret prostata. Noen bivirkninger av disse medikamentene er munntørrhet, døsighet, svimmelhet, tåkesyn. Konsultere legen din for hva som vil fungere best for deg. Vennligst ta hensyn til bivirkninger og legemiddelinteraksjoner for din egen sjelefred, og å sørge for at disse medikamentene ikke føre til andre problemer.

Injeksjoner

Injeksjoner i sidene av urinrøret for å stoppe urinlekkasje er et stort fremskritt i behandling inkontinens. Kollagen er en bulking agent brukes mest til stressinkontinens. Det tykner området rundt urinrøret for å holde lukkemusklene lukket. Kollagen injeksjon er den minst kostbare og mest brukte av denne type behandlinger, men det krever gjentatte behandlinger hver fjerde måned til et år. Fordelen med en injeksjon er at den ikke krever fri fra jobb for å samle krefter.

Det største gjennombruddet er et stoff som heter Durasphere. Den fungerer på samme måte som kollagen, men det er laget av en type av karbon-belagte kuler suspendert i et vannbasert gel; så har ennå ikke krever oppfølging injeksjoner fordi den ikke reabsorb i kroppen som kollagen gjør.

Botox-injeksjoner har også blitt brukt med hell for inkontinens på grunn av blære spasmer og overaktiv blære.

Enheter

Det siste trinnet før operasjonen vil være å prøve noen av enhetene tilgjengelig for inkontinens. En slik innretning er et pessar, en gjenstand settes inn i vagina for å holde blæren opp for å unngå lekkasje. En annen enhet støtter blærehalsen ved å heve den til å gjenopprette sin posisjonering for å stoppe urinlekkasje. Dette må settes inn daglig. Urinrør innstikk og plugger er andre options.Tthere er plugger for kvinner og plugginnsats enheter for menn som bidrar til å blokkere urinrøret og stoppe lekkasje.

Spesiell Note

Drikk mye vann for å skylle giftstoffer ut av systemet. Koffein, sjokolade og røyking gjør urinveisproblemer verre.