Digidexo.com

Symptomer på Magen influensa

Magen influensa rammer mange mennesker hvert år. Det er også kalt viral gastroenteritt. Det er en infeksjon som er forårsaket av forskjellige virus. Symptomene vises innen tre dager etter en person blir smittet. Disse symptomene kan vare opp til 10 dager. Det er mange symptomer på magen influensa.

Kvalme og oppkast

En av de første symptomene som kan varsle en person som han kan ha magen influensa er kvalme. Kvalme er når en persons magen føles urolige, og en person føles som han ønsker å kaste opp. Vanligvis en person med magen influensa slutt ikke spy. En person kan finne at det er vanskelig å holde noe mat eller væske ned. Mange ender opp med å gå til sykehuset fordi de er så dehydrert fra magen influensa. Det er derfor det er svært viktig at en enkelt drikker rikelig med væske, slik at han ikke blir dehydrert.

Fever

Personer som har magen influensa vanligvis har feber. Vanligvis feberen er en lav klasse en. Det anbefales at en person med en lavgradig feber ikke tar noen feber medisin med mindre det ikke slår inn i en høy feber. Et individ bør bare hvile når han har en lavgradig feber.

Diaré

Et annet symptom på magen influensa er diaré. Vanligvis, avføringen blir veldig vassen. Hvis en person kan spise uten oppkast, kan han ønsker å prøve å spise mat som vil hjelpe binde dem opp. For eksempel kan spise en banan hjelpe en persons avføring blir fastere.

Trøtt

En person vil føle seg veldig sliten når han har magen influensa. En person vil også føle seg veldig trett. Han vil føle seg veldig drenert. En person vil føle at han har ingen energi til å gjøre enda normale oppgaver. En person med magen influensa vil sannsynligvis sove mye. Resten er en av de beste tingene for å hjelpe en person føler seg bedre igjen. Et individ bør sove så mye som han kan.

Andre symptomer

Det er mange andre symptomer på magen influensa. Noen mennesker kan ha magekramper og smerter. Magene deres virkelig skade dem. Hvis de kaster opp, også, kan det føre til at flere magesmerter fordi magemusklene kan bli anstrengt fra gjentatt oppkast. Mange mennesker kan bli veldig dårlig hodepine. Disse hodepine kan vare i flere dager. Andre mennesker føler at deres muskler verke.