Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Total Body Cleanse

Hvordan å gjøre en Total Body Cleanse


En total body rens er utviklet for å eliminere giftstoffer og avfallsstoffer fra fordøyelseskanalen samt s blodet. Mens følelsene av detox kan være ganske ubehagelig, er resultatet en lysere mer energisk kropp og styrket helse. Mens det er en rekke rensing produkter på markedet, er en rens enkel og rimelig å utføre på egen hånd.

Bruksanvisning

Hjelp kroppen din detox mer skånsomt og uten emosjonell og fysisk stress ved å eliminere pakket, bearbeidet mat, fet mat og sukker i minst en uke før du begynner. Det er også en god idé å slutte å spise rødt kjøtt og meieri minst 7 dager før du starter, som ofte bygge opp i tarmen. Disse tiltakene vil forbedre effekten av din totale kropps rens og gjøre opplevelsen bedre for deg.

Ta psylliumskall kapsel gjennom rens, en form for trygge en effektiv løselig fiber som forsiktig renser tarmen. Psyllium ikke forårsaker diaré eller forstoppelse, snarere det bidrar til å berolige for tarm regularitet. Fordi kapsel størrelse varierer, alltid følge etiketten for dosering informasjon.

Begynn å ta psyllium kapsler på den første dagen av rens og fortsetter til du har fullført hele kroppen rens og returnerte til normal spising. I løpet av de to første dagene, spiser bare fersk, økologisk frukt og grønnsaker; men du kan dampe dine matvarer hvis du vil. Føl deg fri til sesongen mat med sitronsaft, olivenolje, krydder og til og med ernæringsmessige gjær, men unngå salt så mye som mulig.

Fortsett din totale kropps rens ved å begynne en rent rå mat diett på dag tre. Velg ferske økologisk frukt og grønnsaker, som målet er å eliminere oppbygging av giftstoffer som finnes i våre matvarer og miljø. Spis så mye du vil og bli kreativ med dine måltider, søke på internett for rå mat oppskrift ideer. Bare sørg for at alt du putter inn i kroppen din er 100 prosent rå, som de levende enzymer og rike vitamin og mineral-innhold er nøkkelen til rens.

Spis rent rå mat fra dag 08:57, fullfører en hel uke. På dag ti, begynner en kort og enkel juice raskt, igjen, ved hjelp av rent frisk, økologisk frukt og grønnsaker. Drikk så mye juice som du liker i 3 dager, og pass på at du drikker juice så snart etter å gjøre det som er mulig. En kvalitet juicer vil fjerne all massen, derimot, kan du bruke en sil også.

Gå tilbake til rå mat på dag tretten, spise sakte og forsiktig etter kommer av din juice raskt for å hindre et sjokk for fordøyelsessystemet. I løpet av de første dagene etter din juice raskt, er det bedre å spise flere mindre måltider, tygge maten godt og drikker mye vann. Fortsett med rå mat for fem dager.

Legg dampede frukt og grønnsaker i dietten din på dag atten, ikke tilbake til vanlige matvaner til dag 22 for å fullføre full 3 uker etter total body rens.

Tips og advarsler

  • Du bør ikke gjøre en total body rens dersom du tar medisiner, har et svakt immunsystem eller medisinsk tilstand uten først å snakke med legen din.
  • Fortsett å ta psyllium under juice raskt, en form for fiber som ikke blir aktive før den passerer gjennom magen. Men sørg for at du fjerner all massen fra frukt og grønnsaksjuice under 3-dagers juice raskt, så målet er å gi kroppen din en komplett pause fra fordøyelsen.