Digidexo.com

Bath Cures for Ringorm

Ringorm er en soppinfeksjon som forårsaker utslett vises på huden. Disse utslett er kløende og skjemmende. Ringorm er ikke vanskelig å behandle. Fordype huden din på en sunn bad kan hjelpe behandle ringorm. Å vite hvilke stoffer som gjør en stor ringorm badebehandling kan hjelpe deg med å bestemme hvilken som er riktig for deg.

Sea Salts

En av de billigste og mest effektive badebehandling for ringorm er havsalt. Fylle badekaret med varmt vann og en kopp sjø salter vil gi deg en varm og avslappende bad. Havsalt vil tørke opp ringorm patcher og desinfiser soppinfeksjon. Suge i 25 til 30 minutter for maksimal effektivitet. Soaking lenger vil føre til at huden til å absorbere for mye salt, som kan føre til kløe. Etter noen dager vil ringorm begynne å forsvinne helt. Hvis denne behandlingen ikke viser noen resultater i noen dager, kan det hende du trenger mer alvorlig medisinsk behandling.

Coconut Oil

Kokosolje er en effektiv behandling ringorm. Soaking i et varmt bad blandet med tre eller fire teskjeer i 20 til 30 minutter er alt du trenger for en daglig behandling. Kokosnøttolje har kaprylsyre, som er en naturlig anti-sopp-syre. Det vil bidra til å drepe soppen forårsaker ringorm på en trygg og naturlig måte. Det bør bare ta noen dager før du merker noen resultater. Kokosolje kan brukes hver dag, da det ikke vil suge inn i huden og forårsake problemer måten sjø salter gjør. Den eneste bivirkningen er at du vil lukte som kokos.

Eddik

Eddik er kraftig olje som kan brukes til mange hudsykdommer, inkludert ringorm. Som kokos olje, har eddik mange sterke syrer som vil desinfisere og drepe sopp som forårsaker ringorm. Et bad blandet med tre eller fire ts eddik er en god behandling. Denne behandlingen bør ikke gjøres hver dag, som syrer i eddik er litt for sterk for daglig absorpsjon. Suge 20 til 25 minutter hver behandling for maksimal effektivitet. Huden kan prikke litt etter bløtlegging i eddik. Du vil også lukte som eddik, som er en sterk, ubehagelig lukt. Bruk denne behandlingen med måte.