Digidexo.com

Hvordan å roe ned på under ett minutt

Hvordan å roe ned på under ett minutt


Evnen til å roe ned er nødvendig fra barndom gjennom hele voksenlivet. Livet noen ganger kommer med en plutselig rush av angst eller frykt som hindrer vår evne til å utføre, lytte eller ta gode beslutninger. Hvorvidt katalysator er et jobbintervju, et medisinsk nødstilfelle eller en enkel sak for å være et øyeblikk overveldet, må vi samle oss raskt. Følgende forslag kan hjelpe deg med å roe ned på mindre enn et minutt.

Bruksanvisning

•  Fokuser på å puste. Med øynene lukket, hvis mulig, ta tre lange, målt åndedrag. Følg nøye med på inn- og utpust av hver enkelt. Praksis puste meditasjon for å påkalle denne ferdigheten til å roe ned raskt (se Resources.)

To Tell sakte til ti baklengs. Stille telle mens visualisere hvert nummer i sterke farger. Praktisere og bruke dette som en metode for å re-fokusering.

Vær forberedt. Forutse opprørt, angst og panikk ved å identifisere den frykten som forårsaker disse følelsene. Vurdere ulike scenarier og tenke gjennom til oppløsning. Motvirke frykten for å mislykkes, for eksempel ved å prøve å resonnere frykt og deretter fjerne den.

Lag en plan. Forutse problemet og svaret ditt. Fokusere på hovedmålet, for eksempel et jobbintervju, og visualisere hvordan det kan positivt spille ut. Vende tilbake til disse tankene når angst streik.

Tenk på forhånd hva som er frykten og undersøke legitimiteten. Veie, for eksempel, til de virkelige konsekvensene av å bli tapt på veien møte en venn i en ny by.

Vær i kontroll for å minimere opprørt, øke fokus og komme rett tilbake på sporet. Ro deg ned ved å være i kontroll over situasjonen.

Undersøke biofeedback. Lær om kroppens respons på ulike situasjoner og hvordan du best kan håndtere (se Resources.)

Tips og advarsler

  • Unngå panikk ved å legge ut viktige telefonnumre. Vet den drivende rute til akuttbehandling anlegg for barn, voksne og kjæledyr.