Digidexo.com

Bivirkninger av Aloe Juice

Aloe vera har vært betraktet som en medisinsk agent for århundrer. Det er ofte brukt lokalt for å berolige og hjelpe fremskynde heling av hudlidelser fra solforbrenning til kutt. Men det er ikke bare bra for aktuelle plager. Anlegget kan også ha nytte interne kroppens systemer. Aloe vera juice, laget av knuste blader, er kjent for å ha en positiv effekt på mange av kroppens systemer, og kan forbedre den generelle helsen når de brukes på en regelmessig.

Avgift Effects

Drikker bare 2 til 4 gram av aloe vera juice kan føre til forbedring av fordøyelsesenzymer og sirkulasjons systemer. Den har en rensende effekt som vil bidra til å eliminere giftstoffer i tarmen og hjelp rensing av blodet (se referanser). Som et resultat av sin avgiftende egenskaper i sirkulasjonssystemet, det angivelig vil hjelpe produsere en lysere hudfarge og bedre hud tone. I tillegg drikker aloe vera juice velig vil rense fordøyelsessystemet ved å oppmuntre rutine avføring og tømme tarmen hos bygget opp avføring og giftstoffer.

Vekttap

Fordi drikke aloe juice vil ha en rensende effekt på fordøyelsessystemet og et mildt lakserende effekt, kan det hjelpe vekttap ved å bli kvitt kolon av bebygde saken (se referanser). Det er enda mer effektiv som et vektregulerende middel, fordi den styrer kroppens metabolisme. Ved å oppmuntre kroppen til å forbrenne energi på en raskere hastighet, tvinger aloe juice kroppen til å trekke på reservene av fett og karbohydrater. Ved hjelp av energi fra disse butikkene fører til mer kalorier forbrent og en påfølgende reduksjon i vekt.

Tilleggs Benefit

Aloe vera juice kan bidra til å bekjempe bakterier og har også en anti-inflammatorisk effekt. Som et resultat, kan drikke juice føre til forbedret oral helse. Nærmere bestemt har det vært vist å redusere lichen planus, som er en kronisk inflammatorisk sykdom som plager innsiden av munnen (se referanser). På grunn av naturlig sukker i aloe vera juice, kan det også bidra til å regulere blodsukkernivået. Det har vært kjent for å ha en positiv virkning på å senke blodtrykket og forbedre mobiliteten av leddene.

Eksterne Effects

Mens aloe vera juice er naturligvis ment som en drikk, kan den også brukes som en topisk behandling. Aloe vera i gelform vanligvis fungerer best for denne fordi den er tykkere, men saften kan brukes som en erstatning. Aloe juice har anti-mikrobielle egenskaper som gjør det til et ideelt behandling for kutt, skrubbsår og milde infeksjoner (se referanser). Det har også en beroligende effekt og anti-inflammatoriske egenskaper som gjør det til et populært behandling for solbrenthet. Å behandle hudsykdommer, bare suge en klut eller bomullsdott i juice og søke direkte til det berørte området. Dersom arealet er på en stor del av huden, slik som solbrenthet, noen få unser kan tilsettes til en lunken bad.

Advarsel

Aloe vera juice, når du tar i små mengder, kan ha positive helsemessige fordeler, men det kan også gjøre mer skade enn godt hvis konsumert i overkant. Fordøyelsesproblemer, som for eksempel kramper og sår, kan resultatet. En fluid ubalanse i kroppen kan også resultere. Som med hvilken som helst urt eller alternativ behandling, bør du kontakte legen din før du starter en vanlig rutine for drikking aloe vera juice.