Digidexo.com

Hvordan bli Reiki-sertifisert

Reiki, en metode for healing ved hjelp av posisjonering av hendene for å øke "livskraft energi," oppsto i Japan, men er nå praktiseres over hele verden. Ifølge entusiaster, kan de fleste noen lære hvordan du gjør dette. Men du kan ikke lære det fra en bok; du trenger en lærer eller mester.

Bruksanvisning

•  Forskning flere stiler av Reiki, som noen ganger er delt inn i østlige og vestlige skoler. Usui Reiki er den opprinnelige japanske praksis utviklet av Mikao Usui, og brakt til vesten av Hawayo Takata. Karuna Reiki ble utviklet av William Rand, mens Imara Reiki ble utviklet av Barton og Geoffrey Wendel, og Karuna Ki Reiki ble utviklet av Vinny Amador. Før du velger et kurs, les deg opp på hver for å se om man appellerer til deg mer enn en annen.

Still spørsmål. Reiki utøvere oppfordrer deg til å bruke din intuisjon når du velger en leverandør eller hovedinstruktør. Men før plunking ned penger, spørsmålet ditt potensial instruktør, fordi mens noen Reiki trening skoler tilbyr et sertifikat, har praksisen i seg selv ingen avtalt sett av faglige standarder eller offentlig godkjent lisensiering. Du bør finne ut hvor mesteren tok sin trening, hva slags trening hun tok, og hvor lenge hun har praktisert.

Prøv før du kjøper. Hvis du fortsatt er usikker på hvilken metode eller hoved passer best for deg, gjør et besøk til ulike utøvere, prøve ulike stiler og spørre om lærerne.

Meld deg på et kurs. Reiki har tre nivåer eller grader av trening. Det første nivået hjelper deg å lære å praktisere hands-on healing, lar andre deg å oppnå resultater fra en avstand. Den tredje grad, også kalt masternivå, kan du initiere og instruere andre. Den første og andre grader er vanligvis undervist i korte 1-2 dagers kurs. Tid for å oppnå masternivå varierer, men kan ta years.Reiki kurs generelt gi en oversikt over historien og teorien om prosedyren og kan tilby opplæring i å sette opp behandlingsområdet og forbereder kundene dine. Masters er sagt å "initiere" elevene inn i de faktiske teknikker og praksiser eller innvielser, heller enn å lære dem. Når initiert, blir du en utøver.

Få navnet ditt der ute. Når du har fullført opplæring, registrere deg med et register eller en annen oppføring av Reiki fagfolk (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • I USA, lisensiering av Reiki utøvere og mestere som helsepersonell som er underlagt de samme lover og regler som leger, kiropraktorer og massører, for eksempel, er kontroversielt. Reiki spesialister er generelt imot statlig regulering eller sertifisering, som de mener det ikke er mulig å føre noen form for fysisk skade ved hjelp av milde, ikke-invasive Reiki teknikker, og National Center for Alternativ medisin heter det: "Reiki synes å være generelt trygt , og ingen alvorlige bivirkninger er rapportert. " Likevel, flere stater er vurderer slike konsesjons retningslinjer, så sjekk med din tilstand helse lisensiering styret før du setter opp en praksis, hvis du planlegger å ta gebyr for behandling av andre.