Digidexo.com

Behandling eller lindring for Foot Pain

Med 26 bein og 33 ledd som ligger i hver fot, er det ikke rart at du kan oppleve kroniske smerter i føttene. Det er viktig å få en nøyaktig diagnose av foten smerte. Når du gjør det, vil du være i stand til å behandle smerte og få lindring og mobilitet.

Hevelse Reduksjon

Hvis skaden er relatert til muskel belastning eller bindevev slitasje, må du redusere hevelse å redusere smerte. Bindevev i foten som sener, leddbånd og fascia, kan bli irritert eller revet, forårsaker foten smerte. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan smerte gjøre turgåing og andre aktiviteter vanskelig. Ved hjelp av is og heve føttene vil bidra til å redusere smerte og hevelse. Redusere aktiviteten der det er mulig for å la området for å helbrede. Når det begynner å gro, bør du gjøre langsom og bevisst strekninger av foten ved å trekke tærne tilbake og peker dem ned sammen med roterende ankelen. Øke fleksibiliteten i bindevevet vil i stor grad bidra til å redusere fremtidig irritasjon i foten. Du kan også ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen.

Joint and Bone Pain

Føttene ta mye av misbruk og du kan utvikle problemer som leddgikt i tærne. Du kan miste bevegeligheten i leddet sammen med økt smerte over tid. Når mobilitet blir et problem, kan legen din begynner å se på kirurgiske alternativer for å lindre smerter og press. Husk at foten kirurgi i seg selv er en smertefull prosess som krever betydelig helbredende tid på føttene. Å ha bein spurs fjernet kunne ta så mye som seks måneder med utvinning tid.

Før du hopper til kirurgi, må du utforske andre alternativer for å se om du kan forbedre eller lindre smerten. Slike alternativer vil være is bad for føttene samt sesjoner med varme for å bedre blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å helbrede området. Foot orthotics kan også sterkt redusere om ikke eliminere smerte fra leddgikt, bein spruter, fascitis og bue problemer. Du kan være i stand til å hindre kirurgiske prosedyrer.

Bunions, vorter og mer

Du kan vokse støt og vekster på føttene, inkludert bunions, liktorn, hard hud og vorter. Aktuelle programmer kan fjerne disse elementene. Husk at en del av årsaken er dårlig fottøy som er enten for stramt eller ikke gir nok pute. Snakk med legen din og få montert for kvalitet sko for å bidra til å redusere problemet og hindre den fra repeterte. Hvis noen av disse forholdene blir for problematisk, kan legen din fjerne dem med minimalt invasive prosedyrer.