Digidexo.com

Hvordan vite om skabb Is Gone

Skabb er en hudinfeksjon forårsaket av midd som graver seg inn i huden og legger egg. De fleste vil merke at de har et utslett rundt håndleddene, fingrene eller private områder. Denne infeksjonen er svært smittsom, og overføres lett gjennom hud-til-hud kontakt. Miljøer der folk bor i umiddelbar nærhet, som for eksempel sovesaler, sykehjem og fengsler, er mer utsatt for slike utbrudd. Selv om skabb er relativt enkelt å behandle, noen ganger tar det mer enn ett kurs av medisiner.

Bruksanvisning

•  Undersøk huden din nøye. Etter behandling av skabb, være klar over kløe som forverres om kvelden eller etter å ha tatt en varm dusj. Hvis skabb ikke er borte, vil disse symptomene oppstår på nytt, ledsaget av blemmer og støt i det berørte området.

Unn huden din i en uke. Mennesker smittet med skabb ofte bekymret for at behandlingsmetoder ikke fungerer. Men behandlingsmetoder ofte ta en uke for å være effektive.

Gjenta løpet av behandlingen. Hvis symptomene ikke har avtatt i en uke, må du spørre legen din om å gjenta behandlingen. Med de fleste pasienter vil en andre gangs behandling eliminere problemet for godt.

Følg opp med legen din. Etter endt behandling, følge opp med legen din. Selv om symptomene er borte, bør en lege likevel undersøke deg for å sikre at skabb smitte er eliminert.

Tips og advarsler

  • Minimere sjansene for ytterligere utbrudd. Skabb kan forhindres ved å unngå fysisk kontakt, slik som holder hender. Vask sengetøy i varmt vann, fordi skabb kan leve i en rekke sengetøy, inkludert sengetøy og håndklær.
  • Ikke klø. Skrape huden mens behandling skabb kan øke sannsynligheten for infeksjonen sprer seg. I tillegg, åpne sår infisert av skabb står i fare for en bakteriell infeksjon.