Digidexo.com

Dietter for ADHD barn

Dietter for ADHD barn


Endre kosten for barn med attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) kan bedre ADHD symptomer hos noen barn. En av de mest effektive dietter for ADHD barn er Feingold Diet. Innlemming noen av elementene fra Feingold diett kan hjelpe et barn med ADHD øke sin evne til å fokusere og styre sin hyperaktivitet.

Kunstige fargestoffer

Kunstige fargestoffer - særlig de røde og gule fargestoffer - kan forverre et barns ADHD symptomer. Prøv å fjerne alle kunstige fargestoffer fra barnets kosthold.

Kunstig smaksstoffer

Kjemikalier som brukes til å lage kunstige smakstilsetninger kan påvirke ADHD barn. Fjerne alle kunstige smakstilsetninger fra en ADHD barns kosthold kan forbedre sine symptomer.

Kunstige søtstoffer

Kunstige søtningsmidler, som aspartam, har vært knyttet til ADHD symptomer. Fjerne alle kunstige søtningsmidler fra et barns kosthold kan bidra til en ADHD barn har mer fokus og kroppskontroll.

Konserveringsmidler

Konserveringsmidler - for eksempel butylhydroksyanisol (BHA), butylhydroksytoluen (BHT), og tertiær butylhydrokinon (TBHQ), som vanligvis brukes til å bevare mat - kan forverre et barns ADHD symptomer. Prøv å fjerne alle konserveringsmidler fra barnets kosthold.

Omega-3 kosttilskudd

Tar Omega-3 tilskudd eller spise dietter rike på Omega-3 (fiskeolje) kan være svært effektive i å hjelpe ADHD barn fokus og kontroll hyperaktivitet.

Fisk

Fordi fisk er rik på omega-3, kan spise masse fisk hjelpe et barn administrere sine ADHD symptomer. Fordelene av å ta omega-3 tilskudd gjelder å spise en diett med mye fisk.

Sunt kosthold

Mens du spiser et sunt kosthold er ikke til å "kurere" et barns ADHD, en sunn diett som er rik på økologisk frukt og grønnsaker er gunstig for et barn med ADHD.