Digidexo.com

Slik Spot Advarsel tegn på angst

Angst er en lidelse der folk føler ubehag eller redd for en situasjon som er utenfor deres kontroll. De fleste mennesker lider noen grad av angst under prøver situasjoner som jobbintervjuer eller eksamener. Denne type angst er normalt. Det finnes mange forskjellige typer av angstlidelser. Funnene viser at 17 prosent av folk i USA lider av angst i en eller annen form. Trinnene nedenfor vil fortelle deg hvordan å få øye på angst.

Bruksanvisning

Se for noen av de vanligste fysiske symptomer som, hodepine, uro, muskeltetthet og rastløs sove.

gjenkjenne visse symptomer som en mer alvorlig form for angst: en opprømt hjerterytme, svette hyppig, blodtrykksøkning, svimmelhet og kvalme.

Merknad om personen er engstelig og bekymret hele tiden. Dette er en generalisert angstlidelse. Denne personen kan bekymre familie, hans jobb og regninger. Han innser hans nivå av angst som irrasjonell, men han er ikke i stand til å få sine følelser av bekymring under kontroll.

Finn ut om personen har en frykt for objekter eller situasjoner, dyr, høyder, lukkede steder, heiser, og hennes egne prestasjoner. Disse er alle fobier.

Diagnose panikkanfall eller panikklidelser. Dette er intense frykten som eskalerer ledsaget av en rask eller rask hjerterytme, kortpustethet, skjelving, kvalme og svimmelhet. Du vet aldri når disse angrepene vil skje noe som fører til mer angst om å ha et panikkanfall. Mange ganger folk med denne lidelsen holde sine aktiviteter til steder av komfort som sitt eget hjem.

Se etter obsessive atferd. Dette kan omfatte tanker om alvorlig skade eller skade noen på en bestemt måte. Tvangsmessig atferd gjør ting på en repeterende måte som, vaske hendene, bading, gre håret eller telling. Denne type lidelse forstyrrer din evne til å fungere, og det tar opp en stor del av dagen.

Søk hjelp hvis du har hatt noen traumatiske eller katastrofale hendelser som overgrep, død, krig og naturkatastrofer. Denne type lidelse er en posttraumatisk stresslidelse. Disse menneskene har en tendens til å unngå steder og ting knyttet til den traumatiske hendelsen. De vanligvis vil ha flashbacks i form av repeterte drømmer eller påtrengende minner.

Tips og advarsler

  • Hvis du opplever noen av disse symptomene er relatert til en angstlidelse, søke profesjonell hjelp.