Digidexo.com

Thrush Mouth Behandlinger

Thrush er egentlig en gjær infeksjon i munnen forårsaket av Candida albicans. Den er karakterisert ved en overvekst av denne soppen langs foring av en persons munn som vanligvis ber lesjoner for å danne på den indre kinnet og tungen. Oftere enn ikke, vil du se denne tilstanden utvikle innenfor spedbarn og småbarn samt eldre eller noen som kan ha problemer med deres immunsystem, men ingen er ugjennomtrengelig for trost. Det kan utvikle seg i nesten alle. Når du eller barnet ditt lider av trost, er det en rekke ulike behandlinger tilgjengelig for deg.

Yoghurt

Noen ganger, trøske krever ingen medisinsk behandling i det hele tatt, og du finner kanskje ut at du vil se en forbedring i forhold ganske enkelt ved å innføre yoghurt i kostholdet ditt. De aktive kulturer innenfor yoghurt kan bidra til å gjenopprette den naturlige balansen av bakterier i munnen, ifølge Mayo Clinic.

Acidophilus

Når du lider av trøske, kan du også se en forbedring i din tilstand ved å supplere din diett med et stoff som kalles acidophilus. Mye som yoghurt, vil dette nonprescription supplement også bidra til å gjenopprette bakteriebalansen i munnen, noe som effektivt kan behandle overvekst av Candida albicans sopp. Acidophilus er for tiden tilgjengelig for kjøp på de fleste helsekostbutikker.

Soppdrepende medisiner

En annen vanlig behandling for trøske vil innebære en resept for en soppdrepende medisiner. Vanligvis vil legen din be deg om å prøve å behandle soppinfeksjon med mer naturlige metoder, som ville bli sett med yoghurt og acidophilus, før forskrivning en soppdrepende medisiner. Hva denne typen stoff vil gjøre er slutt drepe soppen Candida albicans.

Soppdrepende Munnvann

I stedet for å gi deg en tablett å ta hver dag, kan legen anbefale en soppdrepende munnvann. Denne formen for behandling fungerer mye som tabletten, bortsett fra at du vil swish soppdrepende løsning i munnen hver dag for å bidra til å helbrede de tilknyttede lesjoner og til slutt drepe soppen vokser i munnen.

Amfotericin B

Når andre former for behandling ikke klarer å behandle trøske, kan legen din finner det nødvendig å starte deg på et kurs for behandling som innebærer bruk av amfotericin B. Denne medisinen er spesielt nyttig når soppen er blitt noe resistente mot andre former for medisiner , som soppdrepende tabletter eller munnskyllevann.