Digidexo.com

The Best karakter innleggssåler

The Best karakter innleggssåler


Runner World sier at bare 25 prosent av folk har et normalt mønster når foten treffer bakken. Resten av oss har en tendens til å slå vår fot for mye, eller ikke nok, når vår hæl først treffer bakken. For den uheldige 75 prosent, sålene er tilgjengelige for å bøte på sta føtter, men noen er anbefalt over andre.

Sorbothane innleggssåler

Sorbothane gir sålene for både bue støtte og sjokk støtte. Sports Injury Clinic anbefaler både Sorbothane Double Strike og Sorbo Pro innleggssåler for bue støtte. Double Strike og Sorbo Pro sålene absorbere støt i forfoten og erstatte en sko opprinnelige innersåle. Den Sorbothane Enkelt Strike er utformet spesielt for støtdemping for de som ikke trenger bue støtte. Denne sålen er beregnet for hæl intensiv aktivitet, ifølge Sports Injury Clinic. Sorbothane sålene er designet for gåing, løping og andre sportslige aktiviteter, og selge for rundt $ 20.

Noene innleggssåler

Clinic navn idrettsskader Noene som en annen god såle for både bue støtte og støtdemping. Den Noene Atlas Innersålen er laget for bue støtte. Sports Injury Clinic hevder at dette innersåle skiller seg ut på grunn av sin ergonomiske design, fleksibel form og kompositt skum basen. Noene gjør også en støtdempende innersåle. Sports Injury Clinic beskriver Noene Integral innersåle som ultra-tynn og lett, og sier Integral innersåle beskytter kroppen fra opp til 98 prosent av sjokk energi. Noene sålene koste rundt $ 40.

Spenco innleggssåler

Spenco innleggssåler er ikke bare høyt rangert, men også en topp selger-innersåle, ifølge The innersåle Store. Den Spenco Polysorb Total Support Såle forsøke å levere på sitt navn etter demping hælen samtidig gir bue støtte. Den innersåle butikken sier at sålen kan varme støpt for en tilpasset passform og inkluderer også en anti-mikrobiell luktkontroll element. Den Spenco Full Lengde Orthotic Arch Support innersåle er laget bare for arch støtte og er passelig for både uformelle og joggesko, ifølge The innersåle Store. Selv om anbefalt for sko med løse innleggssåler, kan Spenco Arch Support innersåle brukes på toppen av eksisterende sålene. Spenco sålene vanligvis koster mellom $ 25 og $ 35.