Digidexo.com

Vitamin kosttilskudd for leddgikt

Vitamintilskudd for leddgikt gir en naturlig og homøopatisk måte å behandle en ødeleggende og smertefull tilstand. Leddgikt trenger ikke å være en naturlig følge av aldring, men ifølge WebMD, en av tre amerikanere lider av leddgikt smerte. Et sunt kosthold og regelmessige vitamintilskudd kan bidra til å redusere smerter forbundet med leddgikt.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer kan hjelpe cellene danner leukotriener. Leukotriener redusere betennelse i leddene og faktisk reduserer symptomene på leddgikt.

Vitamin C

Vitamin C hjelper kroppen til å produsere kollagen, som er en byggestein for felles helse. Collagen bidrar også til å redusere frie radikaler i kroppen som kan skade leddene og fører til leddgikt.

Vitamin D og kalsium

Vitamin D og kalsium fremme bein helse, som er en viktig faktor for leddgikt. Vitamin D bidrar til å beskytte tiltrer fra slitasjegikt, og deltar også i produksjonen av kollagen sammen med vitamin C.

Vitamin E

Vitamin E er en antioksidant som reduserer frie radikaler i legemet. Vitamin E hjelper leddene allerede skadet av leddgikt ved å redusere virkningen.

B Complex Vitaminer

B-kompleks vitaminer bidra til å redusere betennelse i leddene assosiert med revmatoid artritt. B-kompleks vitaminer også hjelpe kroppen med prosessering protein og bygge brusk.