Digidexo.com

Hvordan bruke Tarot-kort i Daily Meditation

Hvordan bruke Tarot-kort i Daily Meditation


Tarot er et effektivt hjelpemiddel til innsikt meditasjon. Tarot symbolikken er forankret i gamle indoeuropeiske symbolske systemer og resonerer med det ubevisste sinnet til personen som leser kortene. Du trenger ikke å studere historie eller konvensjonelle tolkninger av individuelle kortene for å bruke dem i en meditasjon praksis. Du kan bruke kortene mange måter i meditasjon, men en enkel ett kort praksis er et bra sted å starte.

Bruksanvisning

•  Velg en tarot-kort dekk for deg selv. Det er flere og flere dekk tilgjengelig hele tiden, noen med vakre kunstverk. Noen nyere de er basert på for eksempel Lord of the Rings litterære verk. Andre trekke på indianar eller andre kulturelle påvirkninger. Det er også de eldre, bedre kjent dekk som Ryder dekk. Se på en rekke av dem før du velger. Få en som virkelig snakker til deg med sine farger, stil av kunstverk og symbolske skildringer.

Begynn en ett kort meditasjonspraksis. Sett deg godt og ta flere dype, avslappende åndedrag. Stokke tarot dekk og spre kortene ut i en vifte ansiktet ned. Pust inn, pust ut og plasser hendene på kortene. Plukk opp det kortet du føler mest tiltrukket av, og slå det opp.

Studer kortet du har tegnet. Spør deg selv hva som er avbildet på kortet, og hva betyr kommer til tankene for deg. Tenk farger, bilder og generell tone av kortet.

Mediter på kortet. Sitt komfortabelt, lukke øynene og puste dypt og langsomt. La bildet av kortet hvile i dine tanker. Tenke det uten å kreve umiddelbare svar. Dette er hvor du vil starte prosessen med innsikt i deg selv.

Spør deg selv hva leksjon du kan ta fra kortet og tankene den genererer i tankene dine. Tenk på hva denne leksjonen kan fortelle deg om deg selv, din nåværende kamper i livet, hva som plager deg eller holder deg tilbake, dine sterke sider, dine verdier eller noe annet som kan bidra til selvforståelse.

6. Hold bildet av kortet og betydningene det har generert i tankene dine med deg gjennom resten av dagen. Bære den med deg uten å kreve for mye av det. Reflekter over lærdommen av kortet fra tid til annen i løpet av dagen. La oss ny innsikt komme til deg som de kommer. Innlemme leksjonen av kortet inn i dine handlinger.