Digidexo.com

Hva du skal kjøpe for å bli kvitt husholdning bugs som støvmidd

Støvmidd er mikroskopiske slektninger av edderkopp og bor i teppet, møbeltrekk og sengetøy for de fleste hjem. De lever av flak av huden som naturlig faller fra menneskekroppen. Allergi mot disse skapningene føre til en rekke symptomer, inkludert rennende nese, lunger, nysing og rennende øyne. Heldigvis, en rekke produkter er tilgjengelige for å hjelpe kontroll støvmidd og andre husholdnings bugs.

Bedding

Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America, omtrent 20 millioner amerikanere lider av støv midd allergi. Dessverre er støvmidd godt tilpasset den temperatur og fuktighet som finnes i de fleste hjem, og eliminere dem helt er vanligvis ikke mulig. Likevel, med en helhetlig tilnærming, kan du redusere sine tall.

Begynn med å kjøpe glidelås, allergi-bevis eller støvtett dekker for din puter og madrasser. Disse produktene, som kommer i vinyl og mikro-vevd stoff, vil blokkere støvmidd tilgang til disse vanlige fôringssteder og lavere eksponering. Sjekk din lokale sengetøy butikken for tilgjengelighet, eller bestille disse elementene fra en spesialisert anti-allergi leverer selskapet. Hvis du vil legge til beskyttelse, kjøper du plast eller vinyl belegg for dine spiralfjærer. Sengetøy du kjøper vil også påvirke eksponeringen mot støvmidd. Ull og ned sengetøy vil vanligvis føre til at du de fleste problemer, siden de er vanskelige å rengjøre og felle betydelige mengder støv.

Avfuktere

Holde luftfuktigheten i huset lavt vil også redusere støvmidd 'aktivitet. Kjøpe en eller flere avfuktere for dette formålet, og mål for en gjennomsnittlig innvendig luftfuktighet mellom 30 og 50 prosent. Mål fuktigheten prosent med en enhet som kalles en hygrometer, som du finner i de fleste jernvareforretninger. En effektiv klimaanlegget kan også bidra til å redusere husholdningenes luftfuktighet.

Støvsugere og filtre

Støvsuge alle tepper og stoppede møbler regelmessig for å minimere støv på sine overflater. Vann-filter støvsugere kan være best for dette formålet, siden de felle støvpartikler i en rekke størrelser. Du kan også kjøpe en mer konvensjonell støvsuger som bruker enten en høy effektivitet partikkelfilter luft (HEPA) filter eller en dobbel mikrofilter bag. Hvis mulig lar støvsuging til noen som ikke er allergisk mot støvmidd. Hvis du må gjøre støvsuging selv, kjøpe en filtrering ansiktsmaske fra ditt lokale apotek eller jernvarehandel. Kjøpe eller leie en damp renere for periodiske grundige teppe rengjøringer. Hvis du har råd til bekostning, bør du vurdere å bytte ut noen tykke tepper eller dypt stoppede møbler. Både linoleum og tregulv er lettere å rengjøre, som er vaskbare kaste tepper. Hvis du har gardiner eller persienner i huset ditt, bør du vurdere å erstatte dem med roll-type persienner.

Luftrensere

Du kan også kjøpe luftrensere å samle og kontrollere støv. Vanligvis, disse produktene er ikke det beste alternativet for å eliminere støvmidd, som er relativt tung og ikke ofte luftbåren. Likevel kan du få nytte av en renser hvis du bruker den rett etter eller i kombinasjon med andre former for renhold som midlertidig tvinge støvmidd i luften.