Digidexo.com

Hvordan kurere kronisk tretthet

Hvordan kurere kronisk tretthet


Lider av kronisk utmattelsessyndrom ofte går gjennom lange perioder (ofte måneder) av ekstrem tretthet. Merkelig nok, må legene ikke har en klar forståelse av nøyaktig hva som forårsaker kronisk utmattelses. Hvis du opplever Chronic Fatigue du har mange effektive alternativer på hvordan å behandle og kurere det. Trinnene nedenfor vil fokusere på de mest effektive måter å kurere kronisk tretthet.

Bruksanvisning

Komme i gang

Slik starter er det viktig å vite at det ikke er noen tester som kan avgjøre om du gjør eller ikke har kronisk tretthet. Mange mennesker som tror de har kronisk utmattelses ofte opplever trøtthet som et symptom på et annet syndrom eller tilstand. Hvis du opplever tretthet og utmattelse oppsøke lege for å være sikker på at det ikke er et symptom på en mer alvorlig tilstand.

Natural Supplements

Vurder å kjøpe kosttilskudd spesielt formulert for lider av kronisk utmattelses. Mange slike kosttilskudd inneholder naturlige energi boosters som vil bidra til å bekjempe tretthet og hjelpe deg å komme gjennom dagen.

Også vurdere å ta vitamintilskudd som B-vitaminer, vitamin C, magnesium og jern.

Forbedre søvnvaner

Sunne søvnvaner er en viktig del for å behandle kronisk utmattelses. Som en tommelfingerregel kan du prøve å få ca 7-8 timer søvn på en anstendig time hver kveld. Unngå å forsove og tar reseptbelagte sovepiller. Hvis du har problemer med å sove, kan du vurdere å ta en naturlig søvn supplement som Melatonin.

Diet

Sørg for å gjøre riktige endringer i kostholdet ditt. Personer som lider av kronisk utmattelses bør spise rikelig med vitamin-rik grønnsaker, proteiner og karbohydrater. Sørg for å kutte alkohol, tobakk og koffein fra kostholdet ditt.

Support Groups

Vurdere å bli en Chronic Fatigue Syndrome støttegruppe. Slike grupper vil gi deg en sjanse til å dele det du går gjennom så vel møtes og lære av andre mennesker med samme syndrom. Støttegrupper gi deg en bedre forståelse av en tilstand og et utløp for deg å snakke om det.