Digidexo.com

Over-the-counter medisiner for urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner er svært vanlig, og kvinner er vanligvis mer utsatt for å få dem enn menn. Vanligvis er en urinveisinfeksjon behandles med antibiotika. Men milde infeksjoner lar seg behandle med medisiner tilgjengelig over disk eller med homøopatiske midler som vitaminer og kosttilskudd.

Hva er en urinveisinfeksjon?

Enhver type bakterier som blir fanget i urinveiene kan utvikle seg til en infeksjon. Kvinner har en tendens til å være på en mye større risiko for å utvikle denne typen infeksjon enn menn på grunn av kortpustethet den kvinnelige urinrøret og sin nærhet til anus. Urinveisinfeksjoner (UVI) forårsakes vanligvis av bakterier som beveger seg inn i urinrøret. Årsaker til UTI er kan inkludere tørke fra tilbake til forsiden etter avføring, venter for lenge med å urinere, og samleie, når bakterier fra vaginal området beveger seg lett inn i urinrøret.

Symptomer

Symptomene for en UTI inkluderer vanligvis følgende: smerte, svie eller smerte ved vannlating; den vedvarende trang til å urinere, men du er ute av stand til å gjøre det; kramper eller trykk i nedre del av magen; urin med en sterk og ubehagelig lukt; urin som er uklar, melkeaktig eller rødlig i fargen; blod i urinen; og
følelser av trøtthet og feber.

Behandling

Ifølge National Institute of Health, hvis du er diagnostisert med en urinveisinfeksjon av legen din, er det beste løpet av handlingen til å ta en antibiotika for å hindre smitte i å spre seg til nyrene. En mild infeksjon kan klare seg på egen hånd; Men det finnes alternative metoder tilgjengelig for å behandle infeksjonen. Disse behandlingene inkluderer homøopatiske midler og over-the-counter medisiner.

Over-the-counter medisiner

En av de mest populære medisiner tilgjengelig uten resept er Uristat. Uristat vil ikke kurere din UTI, men det kan gi lindring fra symptomene. Også tilgjengelig på ditt lokale apotek er UTI hjemme-screening kits som kan oppdage om du har en infeksjon. Disse pakkene inkluderer testpinner - når du tisser på pinne det vil identifisere bakterier nivåer i urinen din og bekrefte hvorvidt du har en infeksjon.

Naturlig rettsmidler

Homeopatiske alternativer for å behandle UVI omfatter store doser av vitamin C for å bidra til å gjøre urinen sur og redusere de skadelige bakterier i urinveiene. Tranebærjuice er også en populær behandling, men det er viktig å huske på å drikke ren tranebærjuice og ikke en tranebær juice cocktail, som har mye tilsatt sukker. Tranebær kosttilskudd er også et alternativ, og vanligvis kommer i en kapsel form og kan finnes i din lokale helsekost butikk. Til slutt, drikke mye vann også viser seg å være gunstig i å overvinne infeksjonen.