Digidexo.com

Hvordan å holde seg borte fra Germs på Office

Hvordan å holde seg borte fra Germs på Office


Bakterier, virus og bakterier lever i alle slags steder på kontoret. De er så liten at du ikke kan se dem med det blotte øye, men deres virkninger kan føles i dager eller uker hvis du får virkelig syk. Det finnes forholdsregler du kan ta for å holde deg frisk, slik at du kan prøve å holde seg borte fra bakterier og virus. Les videre for å se hvordan du kan ytterligere beskytte din helse fra bakterier på jobb.

Bruksanvisning

•  Hold en flaske rensemiddel ved skrivebordet til alle tider. Germ-X ​​er et flott produkt å prøve så det dreper 99,9% av bakterier. Bruk den på hendene dine når du kommer i kontakt med en syk person. Tilby noen dine rensemiddel til noen hvis de skjer å nyse eller om de ser ut til å være syk med en kald. Dette kan muligens holde dem fra å spre bakterier andre steder på kontoret området.

Kjøp en beholder med antibakterielle våtservietter for å holde ved skrivebordet. Rengjøre skrivebordet ned på slutten av hver arbeidsdag for å rense bort eventuelle bakterier eller virus som kunne ha spredt på pulten din i løpet av dagen. Tørk også av telefonen etter hver bruk eller hvis noen andre bruker telefonen.

Av klienter eller kunder en annen penn / blyant i tillegg til din egen. Hold en egen krukke av penner og blyanter for kunder å bruke. Lagre dine personlige skrivesakene i skrivebordet.

Vask hendene med varmt vann og såpe hver gang etter bruk av toalettet. Vask hendene for om hvor lang tid det tar å synge "Happy Birthday" minst tre ganger.

Hoste og nyse inn i armen eller ermet. Hoste og nysing på hendene vil spre bakteriene videre i hele kroppen din og på andre gjenstander som du kan berøre. Vask hendene umiddelbart eller sette rensemiddel på dem.

Hold deg hjemme hvis du er syk. Hvis du kjører en feber, bør du oppsøke lege. Oppmuntre andre ansatte til å bli hjemme når de er syke eller for å i det minste se en lege for å bli behandlet. Noen ganger legen kan tilby antibiotika for å hjelpe noen som er syke.