Digidexo.com

Hva er farene ved Diet Pop?

Hva er farene ved Diet Pop?


Når en velkjent brus selskapet introduserte diett pop på markedet tidlig på 1980-tallet, det innført et fenomen. Mange begynte å drikke kosthold pop i stedet for den vanlige typen, tenker at kanskje de kunne fortsette å nyte brus uten å få kalorier. De mente at siden skaperne fjernet sukkeret, den viktigste ingrediensen som var å legge vektøkning var borte. Men innbytter, oppdaget legene kan være verre.

Fedme

Diett brus kan faktisk føre til fedme. Ifølge Mercola hjemmeside, i beste fall gjør det ingenting å kontrollere appetitten, og i verste fall, er det faktisk øker appetitten. Alt som har sukker, eller en versjon av denne, faktisk kan handle for å stimulere appetitten og la deg craving mer karbohydrater. Den Diabeteswellbeing hjemmeside siterer en 2005 studie at Universitetet i Texas utført. Forskerne fant at folk som drikker diett brus er langt mer sannsynlig å bli overvektige enn de som drikker vanlig pop.

Metabolsk syndrom

Medisinske eksperter har knyttet aspartam og diabetes, i hvert fall indirekte. Den Diabeteswellbeing hjemmeside siterer en studie i American Heart Association utført i 2007. Denne studien viste at forbruket av en diett brus per dag øker sannsynligheten for at middelaldrende mennesker vil utvikle metabolsk syndrom, som refererer til en gruppe av faktorer --- høy blodtrykk, forhøyet kolesterol og høyt blodsukker --- som forutsi lidelser, for eksempel diabetes, som kan ramme senere i livet.

Nevrologiske problemer

Ifølge Mercola nettstedet, har folk rapportert anfall og andre forstyrrelser i hjernen som et resultat av aspartam. Symptomer som hukommelsestap, depresjon og personlighetsforandringer er også på posten. Når enkeltpersoner sluttet å konsumere drikker som inneholder kunstig søtningsmiddel, beslag velig forsvunnet.

Aspartam Disease

Kroppsbygging nettstedet sider 92 dokumenterte tilfeller av aspartam sykdom. Nettstedet antyder at Gulf War syndrom er faktisk aspartam syndrom. Det utvikler fordi aspartam, i temperaturer så lave som 86 grader Fahrenheit, begynner å bryte ned kjemisk til metanol, som er en dødelig gift. Det er et kjent karsinogen --- en kreftfremkallende middel. Det kan føre til fosterskader og betydelige øyeskader becaused av hva det kan gjøre for å en persons netthinne.

Senker Ph Balance

Ifølge Bodybuilding nettside, hver diett brus du drikker senker pH-balanse med ett poeng. Du må opprettholde en alkalitet, som vil holde kroppen fra å utvikle en kronisk, livs endring eller livs ending tilstand. Nettstedet slår fast at diett pop har en pH-balanse på 1,5 til 2,5. Det er godt under pH-balansen i syv, som kroppen din trenger for å holde seg friske. Den sunneste drikke langt, da, er vann.