Digidexo.com

Hjem Løsning For Oppskrapte briller med styrke

Resept briller er generelt svært kostbart. Skifte et par edle visjon-styrke objektiver på grunn av noen få riper kan noen ganger føles som en sløsing med penger. Retail løsninger for å fikse brille riper er vanligvis rimeligere, men kan fortsatt koste mer enn mange er villige til å betale. Folk flest vet ikke at, selv om det kan være nesten umulig å fikse dype riper, kan lette skraper festes med elementer som kan bli funnet rundt i huset eller billig kjøpt.

Grease Pencil

Overfladiske riper i briller kan fikses ved hjelp av et hvitt fett blyant eller Sanford merkevare peel-off Kina markør. Bare tegne og fylle i en sirkel eller oval rundt scratch med fett blyant. Sørg for å dekke hver bit av scratch med fett. Deretter bruker en ren pusseskinn eller en myk klut, buff oljet området lett i et sirkulært mønster. Dette kan føre til lette riper fylles ut med fett og bli nesten umerkelig. Av og til vil det rasping bevegelse fjerne scratch helt. Vask av de resterende fett med mild såpe og vann, og dine lette riper bør være nesten usynlig.

Wheel Cleaner

En bil hjulet renere inneholder ammonium fluor eller ammoniumbifluorid (som Armor All Quicksilver brand wheel cleaner) er også en fin måte å fikse små riper på linser. Først forsiktig fjerne linsene fra brillene. Dette kan vanligvis gjøres ved å sette lys til middels trykk på midten av innsiden av hver linse med tommelen. Linsene skal sprette ut uten store problemer. Deretter plasserer linsene i en liten beholder med lokk som sel, for eksempel en plastboks container. Nå, fyll beholderen med hjulet renere inntil linsene er knapt dekket (de kan flyte - dette er OK). Virvle vannet rundt i beholderen lett slik at linsene er dekket i væske som konstant som mulig. Åpne beholderen, vaskes linsene med vann, og bør være lett riper det meste om ikke fullstendig eliminert. Avhende overflødig hjulet renere.

Fjerne antirefleksbelegg

Av og riper i linser er faktisk bare skraper i antirefleksbelegg. I dette tilfelle kan fjerning av belegget eliminere noen eller alle mindre riper. En forbindelse som heter Armour Etch som lett kan finnes på nettet kan bidra til å fjerne dette belegget, men prosedyren må gjøres med forsiktighet siden objektiver kan bli ødelagt eller videre ripete hvis søknaden er gjort feil. Prøv en liten skvett av det sammensatte på et lite hjørne i en av linsene for å teste hvordan det vil reagere med brillene dine. Så, hvis du er fornøyd med resultatet, helt dekke hver side av begge objektiver med Armour Etch sammensatte og la sitte i ca fem minutter. En bomullspinne fungerer godt for for programmet, men ikke gni det sammensatte i fordi det kunne føre til ytterligere riper. Skyll av med varmt vann, og belegget skal være borte. For flere tips og erfaringer med andre i å fjerne antirefleksbelegg med Armour Etch, besøk Bookish.us koblingen ligger i referansene nedenfor.