Digidexo.com

Hvordan finne ut hvor mye vekt å tape uten å bli for Skinny

Hvordan finne ut hvor mye vekt å tape uten å bli for Skinny


De fleste har hørt at amerikanerne er grovt overvektig. Faktisk har fedme selv blitt gjenstand for flere reality-show som leger, ernæringsfysiologer og trenere prøver å stoppe den dårlige vaner med overspising og mangel på mosjon. Det er alltid en risiko, men for å bli for besatt med vekttap og havne i risikosonen for en spiseforstyrrelse. Heldigvis finnes det verktøy du kan bruke til å finne ut akkurat hvor mye vekt å tape uten å bli for tynn.

Bruksanvisning

•  Åpne et legeme beregning av verktøyet, slik som den som finnes på dietician.com. Mange er tilgjengelig online og gratis å bruke.

Fyll ut nødvendig informasjon så fullstendig som mulig. I alle fall må du gi din alder, kjønn, nåværende vekt og høyde. Legg inn så mye av de ekstra data som du har tilgjengelig, inkludert din livsstil og matvaner. Send denne informasjonen til kroppen beregning verktøyet.

Vent på resultatene skal vises. De fleste verktøy vil gi deg en sunn vekt rekkevidde for din alder og høyde. Noter vekt på den lave enden av sunn vekt rekkevidde med et stykke papir og blyant. Hvis du faller inn under dette tallet, fagfolk utpeke deg som for tynn.

Trinn på den digitale skala for å bekrefte din nåværende vekt. Skrive ned dette nummeret med papir og blyant.

Trekk fra din laveste sunn vekt nummer fra din nåværende vekt for å finne ut hvor mye vekt du kan tape uten risiko for å være for tynn.

Tips og advarsler

  • En sunn diett plan bør resultere i ett til to pounds av vekttap per uke.
  • Kombinere trening og kosthold er den sunneste vekttap plan.
  • Kjøp deg et fint antrekk i mål størrelse for å holde seg motivert som du gå ned i vekt.
  • Miste vekt trygt. Det er usunt og potensielt dødelig for binge og rense å gå ned i vekt. Disse vaner kan føre til anoreksi og bulimi.
  • Å beskytte din helse, er det ikke anbefalt at du går over eller under sunn vekt rekkevidde tall.