Digidexo.com

Hvordan å rette en langsom metabolisme

En sakte metabolisme kan være forårsaket av sykdommer som hypotyroidisme, Wilsons temperatur-syndrom, diabetes, fibromyalgi og adrenal insuffisiens. Andre ting som påvirker metabolic rate er alder, kjønn, fysisk aktivitet, kosthold og medisinering. Noen mennesker er unluckier enn andre genetisk og har en langsommere metabolisme. Men det er sju ting du kan gjøre for å rette opp dette.

Hvordan å rette en langsom metabolisme

Be legen om å teste deg for sykdommer som forårsaker en langsom metabolisme, spesielt hvis du lider av tretthet, problemer med å miste vekt, følsomhet for kulde, tørr hud, depresjon og hjernetåke. Hvis du har en sykdom som hypotyreose, vil legen forskrive en skjoldbrusk erstatning behandling som kan rette opp en langsom metabolisme.

Trening og løfte vekter minst tre ganger i uken, spesielt hvis du er kvinne og over 40.

•  Spis fornuftig. Overspising av overvektige mennesker og under spising av de undervektig kan detrimentally påvirke stoffskiftet.

Spis små regelmessige måltider gjennom dagen og holde deg hydrert. Dette holder kroppen fra å gå inn i krisemodus når stoffskiftet bremser ned for å lagre kalorier som fett i stedet for å gi energi. Bor hydrert hindrer stoffskiftet fra bremse ned som kroppen gjør en innsats for å holde vann.

Spis et sunt kosthold med metabolisme-boosting matvarer som høy fiber hele korn matvarer, grønnsaker og frukt. Den folsyre i korn, kalsium i meieriprodukter, jod i fisk og egg og krom i kylling og spinat gjør disse matvarene et godt valg for påskynde metabolismen.

Ta kosttilskudd for å forbedre stoffskiftet, slik som B-vitaminer, spesielt B12, for energiproduksjon, Co-enzym Q10 og L-karnitin.

Sjekk dine medisiner 'liste over bivirkninger eller advarsler og overvåke matinntaket for å sikre at du ikke tar noe skadelig for stoffskiftet. Medisiner som anti-depressiva og matvarer som hvitt brød og sukker kan påvirke stoffskiftet.

Hint

  • Ifølge John Boos i "Fitness Bekymringer for kvinner 40 +" på New Living hjemmeside, "[Den] forholdet mellom økt kroppsfett til tapt muskeltonus akselererer på en eksponentiell rate hvert år etter 40. Med andre ord, utseendet av aldring fra alderen 30 til 40 år er mindre dramatisk enn fra alder 40 til 50 år Legg så til en kvinnes naturlige hormonelle endringene som skjer med alderen og ting virkelig ser ut til å snøball nedoverbakke. "
  • Gi stoffskiftet en rask økning er ved å spise krydret chili, noe som kan midlertidig øke metabolic rate med opptil 50%. Eller: "Hvis du kan bære det, spise chili eller pepper daglig ville være bra for din metabolic rate," råder Extra Metabolism nettstedet i 'mat som øker Og Rev Up metabolic rate.'
  • Konsultere legen din før du endrer noen medisiner eller endre kostholdet ditt.