Digidexo.com

Naturlig rette for Fibroid Svulster

Fibroidtumorer er noncancerous men kan ha alvorlige symptomer som nedre del av magen smerte og irritasjon i blæreområdet. Fibroid svulster dannes i livmoren og vanligvis kommer i grupper. Kvinner opplever perimenopause, som er stadiet før overgangsalderen, blir ofte påvirket av fibroid-tumor vekster. Hjem rettsmidler kan brukes til å krympe svulster samt gi lindring. Alvorlige symptomer og gjenta problemer med fibroidtumorer krever en lege besøk.

Nedre Østrogen

Prevensjon og hormonbehandling innføre mer østrogen til en kvinnes kropp. Høyere nivåer av østrogen mate fibroidtumorer og tillate dem å vokse seg større.

Finne alternative eller østrogen-erstatning metoder for prevensjon og hormon erstatning.

Fiber i hele korn, belgfrukter, frukt og grønnsaker binder seg med østrogen i fordøyelseskanalen. Forbruker mer fiber i kosten vil hjelpe presse østrogen ut av kroppen din. Spis ferske grønnsaker og frukt rå å få mest kostfiber fordeler.

Unngå rødt kjøtt, beriket mel, pasta, hel-melk melkeprodukter og hvitt brød som de vil innføre østrogen tilbake inn i systemet ditt, forårsaker fibroids å vokse.

Phytoestrogen

Soyabønner har evnen til å senke østrogen. Soyabønner inneholder genistein og daidzein, forbindelser som fyller mellomrom på cellene der østrogen vanligvis festes. Disse forbindelsene er kalt phytoestrogen og vil bidra til å forhindre østrogen fra å nå celler.

Soyabønner kan legges inn i supper og stuinger. Du kan også få de samme østrogen-senkende ytelser fra tofu, tempeh og soyamelk.

Andre matvarer rike på fytoøstrogener er kidneybønner, svarte bønner, grønne bønner, lima bønner, fava bønner og gule erter.

Spis fisk

Fisk har mange fordeler, inkludert anti-inflammatoriske egenskaper. Betennelse er et symptom på fibroid tumorer. Forbruker fisk som laks, tunfisk og makrell vil hjelpe med symptomlindring.

Øk vanninntaket

Å drikke ytterligere mengder av vann vil holde kroppen hydrert, og vil bidra til å skyve avfallet ut av kroppen. Drikk minst åtte glass vann om dagen når du følger en diett rik på fiber for å holde avføring regelmessig.