Digidexo.com

Røde utslett med en hvit ring på huden

Finne årsaken bak en smertefull, kløende utslett ofte gjør hele ildprøve mer utfordrende. Flere forhold kan føre til en rød og hvit utslett; i hvert tilfelle, kunne hvitheten har en ringlignende utseende.

Brown eneboer Bite

Bitt av en brun eneboer edderkopp vises som blink, med en rød, ringformet utslett rundt en hvit ring. Bite brannsår og klør for om lag ti minutter. Det deretter forstørrer og kan være ledsaget av feber og oppkast, blant andre symptomer. Behandl bite med en antibiotisk salve for å hindre den fra å forverres. Oppsøke lege umiddelbart også.

Eksem

Eksem oppstår når allergi irritere huden. Det milde utslett ser flatt og hvitt, men alvorlige flare-ups føre til at huden til å reise opp i røde flekker. Behandle de fleste tilfeller av Eksem med en hydrokortison krem.

Psoriasis

Psoriasis fører til en skjellende hvitt utslett å vises over rød, irritert hud. Dette skjer vanligvis på albuer og knær. Hud kremer, salver og muntlig medisiner og behandle psoriasis.

Tinea Versicolor

En gjær sopp som heter tinea versicolor utvikler kolonier på huden, som endrer huden til en rødbrun. Hvite flekker kan også oppstå mens utslett gjenstår. Behandlinger inkluderer kremer og anti-sopp piller.