Digidexo.com

Herbal Detox dietter

Herbal Detox dietter


Herbal detox dietter arbeide for å rense kroppen for giftstoffer som er akkumulert gjennom mat og drikke eller fra kjemisk absorpsjon gjennom åndedrett. Visse urter bidra til å rense visse organer, og kan brukes i kombinasjon for å utføre en hel kropps rens, eller individuelt å DETOX bestemte områder av kroppen.

Slanking

Herbal avgiftning bør begynne med en-til tre-dagers fort som inkluderer vann og sitronsaft. Grønnsaker som gulrot, brokkoli, blomkål og kål kan Juiced og lagt til diett etter faste perioden for å oppmuntre tarm og nyre rensing. Ta også med frukt i juice form for eksempel eple, pære, drue og vannmelon. Begynn å legge rå mat til dietten etter 1-3 dager med juicing. Spis de samme grønnsaker og frukt som er nevnt ovenfor, men bland i en food prosessor, eller spise rå for best resultat. Urte te, kosttilskudd eller blandinger kan inntas i alle slanking faser.

Tykktarm og tarm Rengjøring

Rens tarmen ved inntak av urter som rabarbra, ingefær, lakris, kamille og marshmallow root. I tillegg drikker urtete som sitrongress og løvetann rot for tykktarm og tarm rensing. Rabarbra har avføringsmiddel egenskaper som bidrar til å rense fordøyelsessystemet og kurere fordøyelsesplager. Ingefær bidrar til å nøytralisere toksiner og syreoppbygning i tarmen og fordøyelseskanalen. Kamille og lakris er anti-inflammatorisk agenter, og marshmallow root myker påvirket tarmen materiale slik at den blir enklere å fjerne. Konsumere 1-2 to ts av en blanding av disse ingrediensene morgen og kveld, enten tørt eller i supplement eller te form for å rense tarmen.

Blære og nyre rensing

Urtete som ingefær, løvetann og einer kan brukes til å hjelpe flush giftstoffer fra leveren på grunn av sin vanndrivende effekt. Diuretika arbeide for å øke urinstrømmen og fjerne oppsamlet buildup. Løvetann rot er nyttig for behandling av nyresykdom og bidrar til å øke urinutskillelsen. Juniper hjelper også med eliminering og har antiseptiske egenskaper til hjelp i nyre og blære rensing. Ingefær virker som en anti-inflammatorisk for blæren, nyrene og leveren. Ta et supplement, blanding eller te inneholder disse urtene to ganger per dag for å oppmuntre nyre rensing.

Leveren og galleblæren Detox

Detox leveren ved å ta urter som melk tistel, tumeric, kamille, estragon, peppermynte, berberis bark og motherwort. Peppermint fungerer som en stimulerende og arbeider for å øke bevegelighet gjennom leveren og galleblæren. Berberis root, ifølge herbsgallbladder.com, bidrar til å avlaste leveren lunger og redusere risikoen for gallestein. Kamille fungerer som en muskel relaxer, og estragon bidrar til å øke galle produksjon. Melk tistel bistår med leveren regenerering og fungerer som en antioksidant. Tumeric er en anti-inflammatorisk som hjelpemidler i leveren gjenvinning fra skade. Å rense leveren og galleblæren mix like mengder av disse ingrediensene og forbruker 1 til 2 teskjeer i morgen og om natten enten tørre eller i supplement eller te form.

Anbefalinger

Disse urtene kan kjøpes separat og blandes eller kjøpt i supplement form. Noen urte diett rettsmidler er også tilgjengelig i te som kan forbrukes i løpet av dagen for å øke rensing. Drikk minst 2 liter vann daglig i tillegg til urtete og blandinger for å øke spyling av giftig materiale. De fleste urter er nevnt har noen avgiftende effekt på alle organer i kroppen, og kan brukes sammen for en komplett urte detox. Rådfør deg med en lege før du starter en urte detox diett.