Digidexo.com

Homeopati for overgangsalder

Menopause er preget av den dagen du har hatt noen perioder for tolv måneder på rad. Før du kommer dit, vil du bruke alt fra tre til 15 år i perimenopause. Etter at du har din en dag av overgangsalderen, du er ansett for å være menopausen.

Tiden som gir kvinner mest bekymring er vanligvis perimenopause. Homeopati for overgangsalder kan ofte gi lindring av symptomer og et friskt syn for perimenopause og utover.

Hva er Homeopati?

Ifølge The Society of Homøopater, er homeopati et system av medisinsk behandling som bruker svært fortynnede stoffer til å utløse kroppens immunsystem til å helbrede seg selv. Disse stoffer vil føre til symptomer hos en frisk person som er lik de som usunn person lider av.

Ved å bruke homøopatiske midler utløser du en reaksjon mot perimenopausal symptomer i immunsystemet.

Hetetokter og nattesvette

Hetetokter og nattesvette er blant de mest ofte rapportert, og urovekkende symptomer på overgangsalderen endringer. HolisticOnline.com rapporterer at flere naturlige rettsmidler for overgangsalder kan brukes til å bringe lettelse.

Sepia fungerer godt når hetetokter er ledsaget av kvalme, svakhet og depresjon; og Lachesis mutus hjelper når hetetokter stammer fra hodet, blitt verre i varme omgivelser, og er lettet fra å være i friluft.

Pulsatilla kan brukes når hetetokter synes å komme når innendørs, slik at du føler kjølig og følelsesmessig.

Belladonna fungerer for hetetokter som er i ditt ansikts-området og som at du føler irritert, muligens med hjertebank.

Følelser

Når overgangsalderen endringer bringe stress, naturlig rettsmidler for overgangsalder som chamomilla for overfølsomhet, irritabilitet og søvnløshet, eller Pulsatilla for moodiness, tristhet og weepiness, kan hjelpe.

Stramonium lindrer sinne, frykt og irritabilitet, og Ignatia Amara lindrer stress og nervøsitet.

PMS

Menstruasjonen vil fortsette under mesteparten av perimenopause, og PMS noen ganger forverres i løpet av denne tiden. Cimicifuga racemosa er et homøopatisk overgangsalder middel som letter smertefull menstruasjon som kommer med irritabilitet, overfølsomhet og en generell følelse av ubehag.

Homøopatisk middel magnesia Phosphorica fungerer for magekramper og hodepine, og Natrum muriaticum hjelper med tunge, uregelmessige og lengre perioder som kommer med tårer og følelser av emosjonell og fysisk utmattelse.

Vaginal Tørrhet

Av alle symptomer på perimenopause og menopause, er vaginal tørrhet en av de mest belastende. Ifølge Alternativ medisin Zone, to vanlige homeopatiske midler for denne tilstanden er Natrum muriaticum, som fungerer bra hvis du har tørr skjede sammen med vann oppbevaring og et sug etter salt. Staphysagria er et homøopatisk overgangsalder middel som lindrer vaginal tørrhet ledsaget av smertefulle samleier. Staphysagria hjelper også redusere problemet med ufrivillig vannlating.