Digidexo.com

Sink og psoriasis

Leger og medisinske forskere er ikke sikker på nøyaktig hva som forårsaker psoriasis, selv om det er enighet om at psoriasis representerer noen form for immunsvikt. Foreløpig er det ingen kjent kur for psoriasis, som gjør noen alternative behandlinger verdt en titt, inkludert sink kosttilskudd.

Betydning

En studie i "Journal of Islamic Academy of Sciences" vist at psoriasis lesjoner bedre hos personer som fikk tilskudd for å gjenopprette deres blod nivåer av sink til normale nivåer.

Sink og din diett

Sørg for å inkludere gode kilder til sink i kosten, inkludert biff, svinekjøtt og belgfrukter. Ta en sink supplement hvis du har problemer med å legge kosten kilder til sink.

Aktuelt sink produkter

Kjøp sink krem ​​på en naturlig mat butikk eller vitamin butikk. Også prøve en bleie-utslett krem ​​der hoved, og noen ganger bare, ingrediens oppført på etiketten er sink.

Hvor å Bruk Aktuelt Zinc

Aktuelt sink programmet er en trygg måte å behandle de fleste psoriasis lesjoner. Aktuelt sink kan også brukes på hodebunnen psoriasis, selv om det er best å bruke før sengetid, fordi det kan være veldig rotete.

Advarsel

Vær forsiktig ved behandling av åpne, pustular psoriasis lesjoner. Plakkpsoriasis er den enkleste typen å behandle med sinkkrem.