Digidexo.com

Hva er fordelene med Grape Seed kosttilskudd?

Hva er fordelene med Grape Seed kosttilskudd?


Grape seed kosttilskudd er bioflavonoid antioksidanter fra polyphenol familie. Antioksidanter er kraftige frie radikaler mannskaper i kroppen, og drue frø spesielt har vist seg å ha høy terapeutisk og forebyggende helsepotensial, med svært få bivirkninger og null toksisitet. Drue frø er også tenkt å forsterke effekten av andre frie radikal-bekjempelse kosttilskudd, som vitamin C og E.

Potensielle Bruk av Grape Seed Supplements

Druekjerneekstrakt er en svært allsidig stoff som er kjent for å avhjelpe og behandle en rekke problemer i kroppen, alt fra sirkulasjonssystemet og hjerte-problemer til høyt kolesterol til parasitter til generell betennelse. På grunn av sin unike evne til å krysse blod-hjerne barrieren, er det i stand til å gå inn i blodårene i hjernen og bekjempe frie radikaler. Det er derfor antatt å forbedre kognitive evner. Det er også tenkt å bidra til å forhindre slag og Alzheimers.

En av de mest verdifulle potensielle effektene av druekjerne kosttilskudd er deres potensial til å behandle og kurere kreft. Som et alternativ til tradisjonell kjemoterapi, drue frø kosttilskudd gir færre bivirkninger og ingen toksisitet. Druefrøekstrakt har vært spesielt nyttig i behandling av hudkreft. Det er antioksidant evne er bra for huden generelt, og det kan bidra til å redusere rynker ved å reparere kollagen som har blitt skadet av frie radikaler.

Grape seed kosttilskudd er også brukt til å behandle bakterielle infeksjoner, virus og soppinfeksjoner. Naturlig helsepersonell ofte foreskrive dem som et alternativ til antibiotika; de også foreskrive dem når en infeksjon viser motstand mot tradisjonelle antibiotika.

De Potente Kjemikalier i Drue Frø

Den primære potent sammensatte i drue frø kalles proantocyanidin. Det er en type anlegg flavanoid kjent for å være en kraftig antioksidant. Funnet i høye konsentrasjoner i drue frø, er disse forbindelsene ofte referert til som "tanniner", som er den mer kjent begrep på grunn av vinindustrien.

Proantocyanidiner er vasoaktive polyfenoler, noe som betyr at de virker på det kardiovaskulære systemet for å undertrykke de proteiner som normalt forårsaker blodkarsammentrekning, samt har høy evne antioksidant. De kan også bidra til å helbrede og opprettholde kollagen og elastin, som begge finnes i huden, bindevev, blodårer og organer i kroppen.

Forsiktighetsregler

Fordi behandlinger med druekjerneolje kosttilskudd er et relativt nytt og alternativt konsept, er grundig vitenskapelig forskning fremdeles pågår. Det er ennå ikke mulig å si hvor effektive drue frø kommer til å bevise i det lange løp. Noen bivirkninger har blitt nevnt, slik som hodepine, tørr / kløende hodebunn, svimmelhet og kvalme.