Digidexo.com

Hvordan unngå en reaksjon på PPD

Hvordan unngå en reaksjon på PPD


Paraphenylenediamine - også kjent som PPD - er et grunnstoff som brukes i produksjon av midlertidig tatovering blekk, gummi, bensin og hårfarge. Hvis du er allergisk, og kommer i kontakt med PPD, sjansene er du vil ha en fysisk reaksjon. Mindre allergi føre til irritasjon og hevelse i øynene huden, mens alvorlige allergiske reaksjoner kan inkludere hevelse i luftveiene og et plutselig fall i blodtrykket. Unngå en reaksjon på PPD ved å unngå allergi utløsere.

Bruksanvisning

Holdes vekk fra kontakt med kjemikalier som inneholder PPD som en ingrediens. Les alle produktetiketter om mulig å være sikker på at ingrediensene ikke nevner PPD. Unngå bruk av svart gummi og permanent hårfarge, for eksempel, og noen hårfarge produkter som inneholder oksidasjons ingredienser. Hold deg unna solkrem som inneholder PPD. Avstå fra peeling appelsiner - et naturlig produkt som ofte inneholder PPD - og be en venn eller familiemedlem til å gjøre det for deg.

Varsle din tannlege, kirurg og personlige lege til PPD-allergi. Telling medisinske fagfolk om din trengsel til PPD kan hindre dem i å bruke benzocaine, prokain og lignende bedøvelse.

Bruk hansker, kåper og munnbind hvis du kommer i kontakt med PPD i en yrkesmessig eller arbeidskraft innstilling. Sett på lange ermer og holde gummihansker på hvis du jobber på et kopisenter, for eksempel, fordi toner, blekk og fotokjemikalier inneholder ofte spor av PPD.