Digidexo.com

Trinn til Kolon Rensing

Rengjøring av kolon tar mange former. Regelmessig avføring er en av de mest naturlige måtene å eliminere avfall. Andre metoder for kolon rensing kan bli innlemmet i din daglige rutine. En ren tykktarm er nødvendig for god helse. Mange leger og helhetlig healere tror at giftstoffer og avfall i kroppen bidrar for mange sykdommer. Selv om legemet er selvrensende, på et tidspunkt det kan være en ansamling av avfall som må fjernes.

Vann Drinking

En av de første skritt mot en ren kolon er å drikke mer vann hver dag. The American Dietetic Association sier at en person trenger 64 oz. av væsker hver dag. Vannet spyler ut alle celler, vev og organer i kroppen. Vannet bidrar også til å gjøre avføringen mykere og dette eliminerer forstoppelse. Også drikker fruktjuice og grønnsaker juice bidrar til å rense ut fargen og gi næring på samme tid.

Fiber Eating

En av de beste måtene å fremme hyppig avføring er ved å legge mer fiber i kosten. Fiber er et viktig næringsstoff som hjelper kroppen til å opprettholde helse. Fiber gir volum til avføring og øker eliminasjonshastigheten. Frukt og grønnsaker er gode kilder til fiber. Også hele korn korn er fiber rik mat. Spis et utvalg av disse matvarene hver dag. The Mayo Clinic anbefaler å spise 20-35 g fiber hver dag. Andre kilder til fiber er fiber kosttilskudd som fibercon. Les etiketten nøye og følg instruksjonene.

Trener jevnlig

The Mayo Clinic rapporterer at regelmessig mosjon stimulerer kolon aktivitet. Tarmmuskler bevege avfall gjennom og ut av legemet ved en serie av sammentrekningene. Trene hele kroppen beveger seg alle musklene i kroppen. Alle typer trening er bra for kolon rensing. Gjør øvelser som du liker og som du føler deg komfortabel med å gjøre. Se en lege for råd hvis du har helsemessige forhold eller ikke har utøvd i år. Turgåing er en øvelse de fleste mennesker kan gjøre. Trening forbrenner også fett, og dette reduserer nivået av giftstoffer i kroppen. De fleste giftstoffer lagres i fettvev. Prøv å gjøre noen form for mosjon hver dag for økt kolon rensing.

Bruk Over-the-counter produkter

Hvis du drikker vann, spise fiber og trener hjelper ikke med kolon rensing, er det over-the-counter rettsmidler som kan være til nytte. Det er laget for å stimulere tarmbevegelser. The Mayo Clinic diskuterer flere av disse produktene, blant annet avføring myknere, avføringsmidler, stikkpiller og at-home klyster kits. Det er også urte kolon renset på markedet. Med alle disse produktene være sikker på å følge instruksjonene på etiketten.