Digidexo.com

Positivt og ulemper av Wild Oregano Oil

Positivt og ulemper av Wild Oregano Oil


Kjent for sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaper, kanskje vill oregano olje har helsemessige fordeler, og være en effektiv måte å behandle en rekke plager. Mens oregano olje ikke nødvendigvis har negative bivirkninger, er dens fordeler ikke godt dokumentert, slik at dens effektivitet er ikke godt kjent blant det medisinske fellesskapet.

Wild Oregano Oil har kanskje Properties Healing

Oregano olje produsenter og naturlige helbredende talsmenn hevder at oregano olje har antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. Oregano kan tas i kapselform, og oljen kan også påføres eksternt. James Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Cures", sier at oregano olje effektivt dreper bakterier. Dette gjør det nyttig for et bredt spekter av tilstander, inkludert trost og gjærinfeksjoner (Candida albicans). De anbefaler 300 til 500 mg i kapselform tre ganger om dagen med måltider. De som berøres kan også bruke flytende versjonen og følg produsentens anvisninger.

Oregano olje kan også være nyttig for virus, for eksempel influensa. Oregano olje kan arbeide for å forebygge og også behandle plagsomme influensasymptomer. For folk plaget med influensa, Balch og Stengler anbefale å ta 500 mg av oregano olje fire ganger om dagen.

En foreløpig studie ved Western University of Australia fant at oregano oljen var effektiv på å drepe flere typer bakterier, inkludert stafylokokker, en bakterie som vanligvis forbindes med hudinfeksjoner. For hudlesjoner, kan oregano olje brukes direkte på huden. Eller, ta 500 mg av oregano olje kapsler fire ganger om dagen.

Ingen publiserte studier på dens effektivitet

Selv om naturlige helbredende eksperter tout sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaper, James T. Li, allergi og astma spesialist ved Mayo Clinic, sier at ingen publiserte studier eksisterer for å vise at det kan være effektivt for enhver tilstand, spesielt å forebygge og lindre bihulebetennelse. Li sier, men at det trolig ikke inneholder antibakterielle og antimikrobielle egenskaper rett og slett fordi det er et krydder. Selv om ingen bevis finnes, kan det være nyttig for sinus tilstander forårsaket av bakterier og sopp. Mens mindre skala tester - for eksempel en Western University of Australia studie - har vist noen fordel, bør brukerne fortsatt være forsiktige, da disse testene anses foreløpig.

Ikke Effektiv for gravide

Selv om gravide kvinner er ofte søker etter naturlig, trygt alternativ til vanlige sykdommer, bør de ikke ta oregano olje internt. Maternity Corner sier at oregano har sammentrekning produserende egenskaper.