Digidexo.com

Homøopatisk behandling for oftalmoplegisk Migrene

Homeopatiske midler er valgt basert på svært spesifikke kombinasjoner av fysiske, mentale og emosjonelle plager. Selv om homeopati effektivt kan håndtere smerte fra oftalmoplegisk migrene, konsultere en profesjonell er avgjørende for maksimale resultater.

Funksjoner

Oftalmoplegisk migrene er en av de mer sjeldne typer migrene, hovedsakelig påvirker unge voksne. Smerte sentre rundt det ene øyet, som fører til dobbelt syn, lammelse av øyemusklene og hengende øyelokk. Kvalme, oppkast og hodepine resultat, og angrepene kan fortsette i månedsvis.

Belladonna

Belladonna kan være foreskrevet når symptomene på migrene er ledsaget av hallusinasjoner, raseri og delirium. Stillhet blir avbrutt av plutselige utrop eller stønn og det nynner i ørene.

Nux Vomica

Når irritabilitet og sullenness er dominerende, kan Nux Vomica også redusere kvalme og oppkast. Vanligvis vil symptomene forverres om morgenen eller etter å ha spist, og blir midlertidig lindres ved napping.

Magnesium Phosphorica

Hoste, muskelsammentrekninger, frysninger og kalv kramper indikerer et behov for magnesium Phosphorica. Ofte, trette øyne se farget lys og former, og det kan være intense, stikkende smerter i ansiktet, spesielt på høyre side.

Silicea

Silicea er foreslått når oppblåsthet, overfølsomhet og forvirring er erfarne i tillegg til migrene. Usikkerhet, hysteri og angst er de primære emosjonelle indikatorer. Engstelig drømmer blir ofte avbrutt av søvn-walking.